Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καψούρα" Ρόκα πρώην του ΠΑΟΚ - Έκανε κρούση να τον πάρει ελεύθερο - "Έγκλημα" στην Τούμπα
| 2020-08-02 10:00:00

"Καψούρα" Ρόκα πρώην του ΠΑΟΚ - Έκανε κρούση να τον πάρει ελεύθερο - "Έγκλημα" στην Τούμπα

του Νίκου Στεργίου
"Καψούρα" Ρόκα πρώην του ΠΑΟΚ - Έκανε κρούση να τον πάρει ελεύθερο - "Έγκλημα" στην Τούμπα

Με φουλ ρυθμούς τρέχουν τα μεταγραφικά στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τσάβι Ρόκα σε συνεννόηση με τον Ντάνι Πογιάτος προσπαθεί να κλείσει όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Μετά την απόκτηση του Σαβιέρ οι Πράσινοι φουλάρουν για δύο μεταγραφές στην άμυνα και συγκεκριμένα για την απόκτηση δεξιού και αριστερού μπακ. Για την πρώτη περίπτωση η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς ψάχνουν παίκτη για βασικό με κασέ που να μην ξεπερνάει κατά πολύ τις 200.000 ευρώ.

Ο Ρόκα έχει έτοιμη τη λίστα του και εδώ και μέρες βρίσκεται σε συζητήσεις με μάνατζερ ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεν εξελίσσονται όλα όπως τα περίμενε. Για παράδειγμα μία περίπτωση που είχε αρκετά ψηλά, αλλά… κάηκε, ήταν αυτή του Στέλιου Κίτσιου, για την οποία σας είχαμε ενημερώσει στο sportdog και πριν από μερικές μέρες.

Ο Έλληνας μπακ έκανε δύο πολύ καλές σεζόν στην Τουρκία και όλα έδειχναν ότι φέτος θα έμενε ελεύθερος από την Ανκαραγκουτσού, ωστόσο η ομάδα του τελικά γλίτωσε τον υποβιβασμό. Μετά την αναδιάρθρωση… έμεινε στην κατηγορία από το παράθυρο και ο Κίτσιου μοιάζει απίθανο πλέον να μείνει ελεύθερος και να γυρίσει στην Ελλάδα τσάμπα. Οι Τούρκοι ζητάνε χρήματα για να τον παραχωρήσουν, ενώ θυμίζουμε πως για να το πάρουν από τον ΠΑΟΚ, είχαν… σκάσει 350.000 ευρώ!

Ο Κίτσιου προέρχεται από δύο εξαιρετικές χρονιές στην Τουρκία με τη φανέλα της Ανκαραγκουτσού. Φέτος δε, ήταν καθοριστικός για την ομάδα του, πραγματοποιώντας γεμάτη σεζόν με 30 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, πέτυχε 2 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή στον ΠΑΟ! Καραμπόλα με εντολή Βόβορα, κλείνει μεταγραφή-έκπληξη - Υπογράφει Έλληνας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags