Facebook Pixel ΑΕΚ: Αρνήθηκε πρόταση ο Κουέστα
| 2020-08-02 19:42:00

Αυτόν ήθελε για αντί-Μπάρκα η ΑΕΚ! Πήγε να κάνει κόλπο γκρόσο από μεγάλη ελληνική ομάδα

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Αυτόν ήθελε για αντί-Μπάρκα η ΑΕΚ! Πήγε να κάνει κόλπο γκρόσο από μεγάλη ελληνική ομάδα

Ο Βασίλης Μπάρκας είναι τα τελευταία 24ωρα παίκτης της Σέλτικ, με την οποία δεν αγωνίστηκε στην πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Στην ΑΕΚ, αν κρίνουμε από τα ρεπορτάζ, στο θέμα της εύρεσης αντικαταστάτη δεν υπάρχει ιδιαίτερη θέρμη. Δεν ακούστηκε δηλαδή κάποιο όνομα τερματοφύλακα, για τον οποίο να ενδιαφέρθηκε η Ένωση.

Έλα όμως που στην Ισπανία γνωρίζουν περισσότερα από εμάς, όπως φαίνεται πάντα εκ πρώτης όψεως. Γιατί δημοσίευμα σε ιστοσελίδα στην ιβηρική χερσόνησο αποκαλύπτει, ότι η ομάδα του Δικέφαλου αετού κινήθηκε για τον αντικαταστάτη του Έλληνα διεθνή γκολκίπερ.

Βέβαια η αποκάλυψη ήρθε από σπόντα. Έγινε θέμα στην Ισπανία, η ανανέωση της συνεργασίας του Άρη με τον Χουλιάν Κουέστα.

Σε σχετικό αφιέρωμα του τοπικού σάιτ granadadigital.es ο Ισπανός τερματοφύλακας χαρακτηρίζεται ως «αρχιτέκτονας του Άρη στα πλέι οφ, σταματώντας τρία πέναλτι των αντιπάλων, με εμφανίσεις που έπεισαν τον σύλλογο να του ανανεώσει για δυο χρόνια το συμβόλαιο».

Στο ίδιο άρθρο, το οποίο υπογράφει ο Miguel López Rivera αποκαλύπτεται ότι: «Το νέο του συμβόλαιο περιλαμβάνει σημαντική βελτίωση σε σχέση με αυτό που είχε λάβει μέχρι σήμερα. Επιπλέον, θα έχει μια πιο σημαντική ρήτρα τερματισμού κατά το πρώτο έτος και μια κάπως πιο προσιτή στο δεύτερο», όπως και το γεγονός ότι:

«Ο Χουλιάν, που εκπροσωπείται από το Media Base Sports, δέχθηκε αρκετές προτάσεις όταν τέλειωσε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Μια από αυτές ήταν από ομάδα στο United League Emirates League που του πρόσφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για τις υπηρεσίες του. Η συμφωνία δεν λειτούργησε, ούτε η προσπάθεια της ΑΕΚ Αθηνών, η οποία τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημα και θα μπει στο Europa League στον προτελευταίο γύρο ή της Μπεσίκτας».

Οπότε να υποθέσουμε, ότι η ΑΕΚ κινείται αθόρυβα για τερματοφύλακα, χωρίς ωστόσο να «καίει» τον Παναγιώτη Τσιντώτα και τον Γιώργο Αθανασιάδη, προκειμένου να δώσουν τη δική τους μάχη για τον άσο στην προετοιμασία...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags