Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Έτσι "φτιάχνει" τον Φερέιρα ο Ιβάν - Χαφ, 21 ετών - Ποιον Έλληνα "τρώει" - Τι παίζει με ΠΑΟ, ΑΕΚ
| 2020-08-02 23:05:00

Έτσι "φτιάχνει" τον Φερέιρα ο Ιβάν - Χαφ, 21 ετών - Ποιον Έλληνα "τρώει" - Τι παίζει με ΠΑΟ, ΑΕΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι "φτιάχνει" τον Φερέιρα ο Ιβάν - Χαφ, 21 ετών - Ποιον Έλληνα "τρώει" - Τι παίζει με ΠΑΟ, ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Ιβάν Σαββίδης: Οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν αναμένεται να είναι σημαντικές, με τον εξορθολογισμό του μπάτζετ και το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ να μπαίνουν σε πρώτο πλάνο.

Παρά την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του, ο Αμπέλ Φερέιρα παρέμεινε στην ομάδα, την οποία θα έχει την ευκαιρία να στήσει με βάση τα "θέλω" του. Κάτι που δεν στάθηκε δυνατό να γίνει σε απόλυτο βαθμό το περασμένο καλοκαίρι, όταν αντικατέστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Ρέκο Σίλβα. Πρόκειται για παίκτη… λαβράκι, καθώς είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην Άβες. Ο Φερέιρα γνωρίζει καλά την αγορά της πατρίδας του και έχει ξεχωρίσει τον ταλαντούχο μέσο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, βέβαια, έχουν θέσει ως προτεραιότητα την αξιοποίηση του ελληνικού στοιχείου. Ήδη παίκτες όπως ο Τζόλης και ο Μιχαηλίδης μπήκαν στα… βαθιά παίζοντας σε σημαντικά ματς των πλέι οφ. Επόμενος στη λίστα θεωρείται ο ταλαντούχος μέσος, Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης. Ωστόσο, το γεγονός ότι έχει την ίδια ηλικία (21 ετών) και αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ρέκο, δημιουργεί απορίες σχετικά με τις ευκαιρίες που δύναται να πάρει ο Έλληνας χαφ σε περίπτωση απόκτησης του Πορτογάλου.

Πάντως, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν πως οι διοικούντες δεν λένε "όχι" στον Ρέκο, από τη στιγμή που πρόκειται για φθηνή περίπτωση. Επιπρόσθετα, η μεταγραφή του θα αποτελέσει σημάδι… καλής θέλησης προς τον Αμπέλ Φερέιρα. Συνεπώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Πορτογάλοι εμπλέκουν τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Παναθηναϊκό στο κόλπο για την απόκτηση του Σίλβα. Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται και θυμίζει κίνηση τακτικής από την πλευρά των εκπροσώπων του παίκτη για να ανεβάσουν την αξία του και να τραβήξουν το ενδιαφέρον επίδοξων αγοραστών.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει... σκούπα ο Ρέμπε - Διώχνει διεθνή άσο από τον ΠΑΟΚ - "Σκάει" άμεσα αποχώρηση!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags