Facebook Pixel Sportdog.gr | Βάζει τα... γυαλιά στους μεγάλους ο Ατρόμητος
| 2020-08-04 06:35:00

Βάζει τα... γυαλιά στους μεγάλους ο Ατρόμητος

Sportdog Team
Βάζει τα... γυαλιά στους μεγάλους ο Ατρόμητος

Άλλοι βράζουν και άλλοι δροσίζονται...Ο Ατρόμητος έβαλε τα γυαλιά σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Εχουμε πει πολλές φορές ότι σε θέματα οργάνωσης και σε παροχές η περιστεριώτικη ΠΑΕ είναι πολύ μπροστά, χωρίς να έχει το χρήμα και τη δυναμική των μεγάλων.

Την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ… ψήνονται στα Σπάτα, ο Παναθηναϊκός… καίγεται στο Κορωπί, όπου και γίνονται οι προετοιμασίες τους, ο Ατρόμητος κάνει το βασικό στάδιο με 17 βαθμούς κελσίου στα Χάνια του Πηλίου. Η αποστολή διαμένει σε ένα πολύ καλό ξενοδοχείο, που είναι και reserve, δηλαδή μόνο για την ομάδα (για να μην υπάρξει κίνδυνος κορωνοϊού). Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μένουν σε ξενοδοχείο της Αθήνας και μπαίνουν στο πούλμαν για να κάνουν προπόνηση.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προετοιμάζονται στο Πήλιο, αλλά δεν γλιτώνουν τη μίνι ταλαιπωρία, αφού το ξενοδοχείο τους απέχει 15 λεπτά οδικώς από το γήπεδο, την ώρα που οι παίκτες του Ατρόμητου περπατούν λίγα μέτρα. Φυσικά, στον Ατρόμητο δεν υπάρχει μαγικό ραβδί. Όταν οι άλλοι αγρό ηγόραζαν, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος είχε κλείσει το προπονητικό από τέλη Μαρτίου, έχοντας διαβλέψει την κατάσταση και τα στενά χρονικά περιθώρια, ως απόρροια της πανδημίας.

Αυτά βλέπουν άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όπως είναι για παράδειγμα ο Νταμίρ Κάναντι και έχουν να λένε για τον Ατρόμητο. Βέβαια, δεν θα δείτε και πουθενά αλλού αυτή τη σύγκριση (και παρόμοιες συγκρίσεις), μη τυχόν και τα ΜΜΕ κράξουν τους ιθύνοντες των μεγάλων. Τι 40 βαθμοί κελσίου στην Αθήνα, τι 17 βαθμοί κελσίου στο Πήλιο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags