Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Έφτασε χθες, σήμερα θα είναι σε καραντίνα (όπως προβλέπεται) και θα υπογράψει την προσεχή Τετάρτη
| 2020-08-04 08:53:00

Για αυτό θα υπογράψει αύριο ο Βιγιαφάνιες - Τι θα γίνει με την προετοιμασία - Ατάκα-"φωτιά" για Αλαφούζο!

Sportdog Team
Για αυτό θα υπογράψει αύριο ο Βιγιαφάνιες - Τι θα γίνει με την προετοιμασία - Ατάκα-"φωτιά" για Αλαφούζο!

Παναθηναϊκός - Λούκας Βιγιαφάνιες: Έφτασε χθες, σήμερα θα είναι σε καραντίνα (όπως προβλέπεται) και θα υπογράψει την προσεχή Τετάρτη. 

Η συμφωνία ανάμεσα σε ομάδα και παίκτη είναι δεδομένη αλλά βάσει πρωτοκόλλου θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα για 24 ώρες μετά το τεστ κορωνοϊού στο οποίου υποβλήθηκε με την έλευσή του στην Αθήνα.

Την Τετάρτη θα γίνουν τα διαδικαστικά με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις και την Παρασκευή, στην πρώτη συγκέντρωση για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, θα δώσει κανονικά το παρών. 

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτή τη στιγμή. Είναι καιρός τώρα να το απολαύσω, μετά από τις διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετά. Πριν από λίγα χρόνια έφυγα, αλλά είχα πει ότι θα επιστρέψω. Τώρα είμαι και πάλι πίσω, στον Παναθηναϊκό.

Είμαι χαρούμενος, θέλω να δω την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλο το σταφ. Και περιμένω να παίξω μπροστά στον κόσμο. Ήθελα πολύ να επιστρέψω. Ο κ. Αλαφούζος έκανε τα πάντα για να έρθω. Και ο Παναθηναϊκός ήθελε και μου το έδειξε. Ο πρόεδρος μίλησε μαζί μου και μου είπε πόσο με θέλουν στην ομάδα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω", τόνισε στις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags