Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποστάρισμα Γαβαλά για Γουλβς, τελικό Κυπέλλου και επιτροπή Εφέσεων: "Κυριαρχεί το παράλογο"!
| 2020-08-04 13:26:00

Ποστάρισμα Γαβαλά για Γουλβς, τελικό Κυπέλλου και επιτροπή Εφέσεων: "Κυριαρχεί το παράλογο"!

Sportdog Team
Ποστάρισμα Γαβαλά για Γουλβς, τελικό Κυπέλλου και επιτροπή Εφέσεων: "Κυριαρχεί το παράλογο"!

Ολυμπιακός: Ο διευθυντής επικοινωνίας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, έκανε ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου σχολίασε το παράδοξο με τη διεξαγωγή των μπαράζ, αλλά και το γεγονός ότι μέχρι τον Οκτώβριο δεν θα υπάρχει επιτροπή εφέσεων, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα με τον τελικό Κυπέλλου και το παιχνίδι με τη Γουλβς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Νίκου Γαβαλά:

«Ετοιμαζόμαστε για το ταξίδι στο όνειρο. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι έτοιμοι για τη ρεβάνς με τη Γουλβς. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του ξέρουν το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου ο Ολυμπιακός και κατ’ επέκταση η Ελλάδα, να βρεθούν στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, το Final 8 του Europa League.

Εντός των τειχών εξακολουθεί να κυριαρχεί το παράλογο και να λαμβάνονται αποφάσεις ή να δρομολογούνται σχέδια κόντρα σε κάθε τι που θα βοηθούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μόλις τη Δευτέρα, η Super League αποφάσισε να πορευτούμε, τουλάχιστον έως τον Οκτώβριο, χωρίς επιτροπή εφέσεων.

Βγείτε από τον μικρόκοσμο του ποδοσφαίρου και σκεφθείτε μία κοινωνία στην οποία δεν έχει τη δυνατότητα ένας πολίτης να προσφύγει στο δεύτερο βαθμό της δικαιοσύνης. Δε θα τη βρείτε πουθενά στον κόσμο. Το πετύχαμε, ωστόσο, στην ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Παράλληλα, εννέα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ έβαλαν ξανά στην άκρη την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, προτείνοντας να αλλάξουν -με το έτσι θέλω- οι προκηρύξεις δύο πρωταθλημάτων, της SL1 και της SL2, ώστε και η Ξάνθη να μην υποβιβαστεί, αλλά και ο Απόλλων Σμύρνης να προβιβαστεί χωρίς τη διεξαγωγή μπαράζ, για να καταλήξουμε σε ένα πρωτάθλημα 15 ομάδων! Ευτυχώς τα στρεβλά σχέδιά τους δεν υλοποιήθηκαν.

Παρεμπιπτόντως, ήταν οι ίδιοι άνθρωποι που αλλοίωσαν τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, αγνοώντας τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις και συστάσεις των FIFA και UEFA, που τους είχαν ζητήσει επιτακτικά να τον ορίσουν πριν από τις 3 Αυγούστου, καθώς είναι άκυρος και παράνομος εφόσον διεξαχθεί μετά την ολοκλήρωση της περιόδου. Πρόκειται για ένα θέμα που έκανε το γύρο του κόσμου με αρνητικά σχόλια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφήνοντάς το για μία ακόμη φορά εκτεθειμένο από τις επιλογές της ΕΠΟ.

Ως Ολυμπιακός θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο εντός των τειχών, όσο και εκτός συνόρων. Εκεί, όπου ευχόμαστε όλες οι ελληνικές ομάδες να έχουν την καλύτερη δυνατή πορεία στην επόμενη σεζόν. Διότι, οι επιτυχίες του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Άρη και του ΟΦΗ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι ευεργετικές για το ελληνικό ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. Με την ελπίδα στις εγχώριες διοργανώσεις να πρυτανεύσει η λογική και να αποκτήσουμε άμεσα δεύτερο βαθμό στην αθλητική δικαιοσύνη, τελικό κυπέλλου στη σωστή ημερομηνία και παράγοντες που δε θα θεωρούν ορθό να διεξάγεται ένα πρωτάθλημα με 15 ομάδες».​

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags