Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σπουδαίος μπακ για τον ΠΑΟ - Δεν θα σας μιλάει - Έπαιζε με ένεση"!
| 2020-08-04 18:32:00

Σέρβος στο sportdog: "Σπουδαίος μπακ για τον ΠΑΟ - Δεν θα σας μιλάει - Έπαιζε με ένεση"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Σέρβος στο sportdog: "Σπουδαίος μπακ για τον ΠΑΟ - Δεν θα σας μιλάει - Έπαιζε με ένεση"!

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί τον παίκτη που θα αναπληρώσει το κενό του Εμάνουελ Ινσούα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένας από τους παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στη λίστα του Τσάβι Ρόκα για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι ο Μίλαν Ρόντιτς του Ερυθρού Αστέρα.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι ο 29χρονος αμυντικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε ΟΦΚ Βελιγραδίου, Ζενίτ, Νίζνι και Κρίλια, αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022. Ο Ρόντιτς αγωνίζεται στην ομάδα του Βελιγραδίου από το 2017, φέτος είχε 33 συμμετοχές και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει επτά συμμετοχές στην εθνική Σερβίας, το 2018 και το 2019.

Την καλύτερη άποψη για τον ποδοσφαιριστή εξέφρασε στο sportdog ο ρεπόρτερ του Ερυθρού Αστέρα, Γιόβαν Τέρζιτς. "Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ο πιο σταθερός παίκτης του Αστέρα τα τελευταία τρία χρόνια", ήταν το πρώτο σχόλιο του Σέρβου δημοσιογράφου για τον συμπατριώτη του.

Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να συγκρατήσουμε για τον παίκτη; "Είναι σπουδαίος στην άμυνα. Στην επίθεση έχει πολύ καλή πάσα. Διαθέτει ντρίπλα, δεν είναι όμως τόσο ταχύς", αναφέρει και επισημαίνει:

"Κάνει ακριβώς ό,τι ο προπονητής του ζητήσει. Είναι πολύ πιστός στο πλάνο που του δίνεται και δεν ξεφεύγει καθόλου από τον σχεδιασμό".

Ο συνάδελφος γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από μικρό παιδί, καθώς όπως αποκαλύπτει, ο Ρόντιτς μεγάλωσε στη γειτονιά του στο Βελιγράδι. Μιλώντας για τον συμπατριώτη του τόνισε, ότι είναι πολύ σκληρός με τα ΜΜΕ. Δεν έχει καλές σχέσεις με τον Τύπο και δεν του αρέσει να μιλά πολύ δημοσίως. "Μόνο λίγες φορές έχει παραχωρήσει δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας", σημειώνει ο Τέρζιτς.

Ψάχνοντας το προφίλ του Ρόντιτς ανακαλύπτει κανείς ότι στην καριέρα του έχει κάποιους τραυματισμούς. Αυτός που τον άφησε για μεγάλη διάρκεια εκτός αγωνιστικής δράσης ήταν τη σεζόν 2018-19 όταν έμεινε μακριά από τα γήπεδα για 45 μέρες χάνοντας 8 παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα.

"Είχε κάποιους τραυματισμούς από τότε που ήρθε. Όταν όμως είναι σε καλή φυσική κατάσταση, οι προπονητές πάντα στηρίζονταν πάνω του! Δεν είχε σοβαρούς τραυματισμούς μυικής φύσεως. Είχε χτυπήσει στον αστράγαλο και σε δάχτυλα. Έχει πείσμα όμως. Μάλιστα έπαιξε μερικά παιχνίδια των ομίλων του Champions League με ένεση", αναφέρει ο Σέρβος δημοσιογράφος.

Ερωτηθείς για τους λόγους που ο Ρόντιτς θέλει να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, ο Τέρζιτς απέδωσε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή σε οικονομικούς λόγους. "Αυτή είναι η τελευταία του ευκαιρία για ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο", κατέληξε μιλώντας στο sportdog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σκούπα" Πογιάτος-Ρόκα στον ΠΑΟ! Αυτοί οι 10... τελειώνουν από την ομάδα - Κορυφαίο όνομα στη λίστα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags