Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τη Γουλβς.
| 2020-08-05 13:45:00

Τρομερές ατάκες Ελ Αραμπί - Τι σχολίασε για Βαλμπουενά - "Η καλύτερη σεζόν μου"

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Ελ Αραμπί - Τι σχολίασε για Βαλμπουενά - "Η καλύτερη σεζόν μου"

Ολυμπιακός: Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τη Γουλβς.

Ο Μαροκινός άσος παραχωρώντας δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA για την καλύτερη σεζόν της καριέρας του που είναι αυτή με τον Ολυμπιακό αλλά και τη φετινή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα του Πειραιά.

«Είμαστε χαρούμενοι γιατί ολοκληρώσαμε όπως θέλαμε το πρωτάθλημα, έχουμε τουλάχιστον έναν αγώνα ακόμα στο Europa League, επειδή είχαμε καλή πορεία και στο Champions League. Το να τελειώσουμε με ένα διπλό εδώ είναι σημαντικό για να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο του Europa League», σχολίασε αρχικά.

Έπειτα πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τη σεζόν μου, είμαι ευχαριστημένος για ήμουν αποφασιστικός όταν έπρεπε - όπως και στο ματς με την Άρσεναλ, στο οποίο πήραμε την πρόκριση. Είμαι χαρούμενος με τον εαυτό μου αλλά και με την ομάδα γιατί ήμασταν αήττητοι μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ, παραμένουμε θετικοί γιατί αυτή η σεζόν είναι απίστευτη.

Για εμένα, θα έλεγα ότι είναι η καλύτερή μου σεζόν , όπως κι η πρώτη μου στη Ligue 1. Φέτος όμως παίζω περισσότερα παιχνίδια στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που υπάρχουν».

Ενώ για τον Βαλμπουενά υπογράμμισε πως: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ματιέ. Τον ήξερα από πριν, έπαιζα εναντίον του στη Γαλλία. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του. Εχουμε καταφέρει να συνδυαστούμε, καταλαβαίνει το παιχνίδι μου,  καταλαβαίνω κι εγώ το δικό του επίσης. Εκτός αυτού, του αρέσει να δίνει την μπάλα δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο καλύτερος σε ασίστ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο προπονητής κατάλαβε το δέσιμό μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags