Facebook Pixel Γουλβς - Ολυμπιακός: "Δεν περνάει ο Ολυμπιακός - Έτσι θα πει... καληνύχτα"
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-05 18:10:00

"Δεν περνάει ο Ολυμπιακός - Έτσι θα πει... καληνύχτα - Μόνο ο Ποντένσε - Αν είχε Σα και Σεμέδο..."

του Γιώργου Κτενά
"Δεν περνάει ο Ολυμπιακός - Έτσι θα πει... καληνύχτα - Μόνο ο Ποντένσε - Αν είχε Σα και Σεμέδο..."

Γουλβς - Ολυμπιακός: Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Γουλβς λίγο πριν από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό; Ποιοι παίκτες χρειάζονται προσοχή από την αγγλική ομάδα και πώς πρέπει να παίξει ο Πέδρο Μαρτίνς; Φοβούνται όντως οι Άγγλοι τον Αραμπί; Να περιμένουμε τον Ποντένσε στη βασική 11άδα;

Απαντήσεις στο sportdog σε αυτά αλλά και σε άλλα ερωτήματα από τον βαθύ γνώστη του αγγλικού ποδοσφαίρου, Αντώνη Τσούτη.

"Η Γουλβς είναι κλασική ομάδα, το γεγονός ότι πέρσι τερμάτισε σε θέση Ευρώπης δεν διαφοροποιεί κάτι στον σχεδιασμό της. Κάθε χρόνο είναι βελτιωμένη, δουλεύει πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, είναι σοβαρή και πειθαρχημένη, ομάδα του προπονητή", ανέφερε το αρχικό του σχόλιο και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το τι χρειάζεται να προσέξουν οι Πειραιώτες:

"Όλους τους μπροστά, τη μεσαία γραμμή και τα φουλ μπακ. Δεν υπάρχει παίκτης που δεν μπορεί να κάνει ζημιά. Ο Ντόχερτι είναι φουλ μπακ και είναι μέσα στους κορυφαίους σκόρερ της ομάδας. Μουτίνιο και Νέβες στο κέντρο με μια ενέργεια και ένα σουτ μπορούν να κάνουν γκολ. Η τριάδα μπροστά μπορεί να σε εκθέσει ανά πάσα στιγμή. Είναι μην σε παρασύρει στο ρυθμό και στο παιχνίδι της, εκεί έχεις τελειώσει. Ειδικά έναν Ολυμπιακό χωρίς τον Σεμέδο και τον Σα στην 11άδα του, ζορίζει πολύ το πράγμα".

Πώς θεωρείς ότι χρειάζεται να παίξει ο Ολυμπιακός;

"Χρειάζεται σίγουρα γρήγορους παίκτες και κυρίως τακτικά πειθαρχημένους. Δεν είναι να μπεις και να κάνεις το παραπάνω, δεν είναι να τους δώσεις γήπεδο, γιατί τότε... καληνύχτα. Και στο Καραϊσκάκη φάνηκε αυτό όταν αποφάσισαν ότι έπρεπε να βγουν μπροστά, φάνηκε ότι το έχουν".

"Μόνο ο Ποντένσε το είπε"

Το ρεπορτάζ από την Ελλάδα αναφέρει ότι φοβούνται τον Αραμπί στη Γουλβς. Εσύ ποιο είναι το πνεύμα που πιάνεις από την Αγγλία;

"Μόνο ο Ποντένσε είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, κάτι που φάνηκε και στο Καραϊσκάκη. Δε νομίζω ότι φοβούνται κάποιον συγκεκριμένο παίκτη. Θεωρώ ότι η άποψη που υπάρχει στη Γουλβς είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά υπάρχει η ποιότητα στους Άγγλους για να τον περιορίσουν".

Η άποψή σου για τον Ποντένσε και την παρουσία του στη Γουλβς;

"Πήρε ευκαιρίες και ήταν καλός, πολύ καλός. Είναι ένα θέμα βέβαια, γιατί δεν ξέρουμε πού θα παίξει: Αν η ομάδα του παίξει 3-5-2 το λογικό είναι ότι δεν θα έχουν φανέλα βασικού ο Τραορέ και ο Ποντένσε. Αν παίξει 3-4-3 ίσως είναι άλλα τα δεδομένα. Ο Τραορέ, πάντως, που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στον ώμο, είναι ο παίκτης που τον μέτρησαν στο παιχνίδι με την Τσέλσι στα 24 χιλιόμετρα, σε κάποιο σπριντ, η πιο γρήγορα κούρσα φέτος στην Premier League, αν σου πάρει τα μέτρα".

Tέλος, θέλω να μου πεις αν θεωρείς ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση.

"Δεν είναι ίδιο το παιχνίδι που θα δώσει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός με τη Γουλβς, σε σχέση με εκείνο το ματς που είχε δώσει με την Άρσεναλ. Δεν θα βρει τα κενά που είχε βρει με την Άρσεναλ. Ποδόσφαιρο είναι, προφανώς και έχει πιθανότητες. Πρώτα-πρώτα μπορεί να κάνει δύο κατεβασίες και να πετύχει δύο γκολ. Αλλά ρεαλιστικά, ποδοσφαιρικά, δεν έχει πολλές πιθανότητες. Αν έπαιζε με Σα και Σεμέδο θα ήταν διαφορετική η κουβέντα. Τώρα με τον Αλέν για παράδειγμα κάτω από τα δοκάρια, είναι αλλιώς. Στη Γουλβς πάντως φαίνονται ήρεμοι και με καλό κλίμα, είναι ομάδα με εξαιρετικό που έχει εξαιρετικό κλίμα".  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορυφαία συμφωνία Μαρινάκη, χαμός σε όλη την Ευρώπη - Αυτή θα είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags