Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πρώτα ζευγάρια των "8" - "Καθάρισε" Χετάφε η Ίντερ - Άνετη πρόκριση για τη Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-05 23:59:00

Τα πρώτα ζευγάρια των "8" - "Καθάρισε" Χετάφε η Ίντερ - Άνετη πρόκριση για τη Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τα πρώτα ζευγάρια των "8" - "Καθάρισε" Χετάφε η Ίντερ - Άνετη πρόκριση για τη Γιουνάιτεντ (ΒΙΝΤΕΟ)

Europa League: Η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακολούθησαν τις Κοπεγχάγη και Σαχτάρ, παίρνοντας προκρίσεις για το Final-8 του Europa League.

Η Ίντερ επικράτησε με 2-0 της Χετάφε στο ένα από τα δύο μονά παιχνίδια των "16" χάρη σε γκολ των Λουκάκου και Έρικσεν. Οι Νερατζούρι περιμένουν τον αντίπαλό τους στα προημιτελικά από την αυριανή αναμέτρηση Λεβερκούζεν-Ρέιντζερς (οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει 3-1 στο πρώτο ματς).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "ζευγάρωσε" τις νίκες της επί της Λίντσερ, επικρατώντας με 2-1 μετά το 5-0 του πρώτου ματς. Οι Άγγλοι θα βρουν αντίπαλο στους "8" την Κοπεγχάγη.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια των προημιτελικών θα προκύψουν από τις αυριανές αναμετρήσεις. Οι νικητές των ζευγαριών Γουλβς - Ολυμπιακός και Σεβίλλη - Ρόμα παίζουν μεταξύ τους, ενώ αντίπαλος της Σαχτάρ θα είναι ο νικητής του Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Βασιλεία (οι φιλοξενούμενοι πήραν το πρώτο ματς με 3-0).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags