Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού
| 2020-08-06 10:59:00

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr ο αγώνας Γουλβς-Ολυμπιακός στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Στις 22:00 στο Molineux αντιμετωπίζει την Γουλβς, στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των 16 του Europa League. Χρειάζεται τη νίκη ή ισοπαλία με σκορ 2-2 και πάνω για να προκριθεί στο Final 8 του Europa League, το οποίο θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

Ο πρώτος αγώνας, πριν από πέντε μήνες στο Καραϊσκάκη, είχε λήξει ισόπαλος με 1-1. Σε περίπτωση νέας ισοπαλίας με 1-1 η πρόκριση θα κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στον αγώνα Γουλβς-Ολυμπιακός, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» πριν από την έναρξή του.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να πάρει μία ακόμα πρόκριση επί αγγλικού εδάφους. Στην προηγούμενη φάση του Europa League απέκλεισε στο Λονδίνο την Άρσεναλ με 1-2 στην παράταση.

Ειδικό στοίχημα για anytime scorer Ελ Αραμπί

Πολλά ειδικά στοιχήματα προσφέρει το Pamestoixima.gr για τον αγώνα Γουλβς-Ολυμπιακός, ανάμεσά τους και για τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ με ενισχυμένη απόδοση για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος είχε πετύχει το γκολ των «ερυθρόλευκων» και στο Καραϊσκάκη.

Μεταξύ άλλων προσφέρονται και οι ακόλουθες επιλογές:

Πρόκριση.
Μέθοδος πρόκρισης.
Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει.
Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει.
Η Γουλβς να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία.
Ο Ολυμπιακός να κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ διαφορά ή ισοπαλία.
Προσπάθειες προς την εστία.
Συνολικά οφσάιντ.
Συνολικά φάουλ.
Νικητής κόρνερ.
Αυτογκόλ.
Πέναλτι στον αγώνα.
Κόκκινη κάρτα.

Με 0% γκανιότα όλοι οι επαναληπτικοί του Champions League

Αύριο επιστρέφει και το Champions League με τους αγώνες ρεβάνς της φάσης των 16, στα ζευγάρια που υπάρχουν εκκρεμότητες.

Τα παιχνίδια Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους-Λυών θα διεξαχθούν αύριο στις 22:00. Το Σάββατο, την ίδια ώρα, θα ξεκινήσουν οι αγώνες Μπάγερν-Τσέλσι και Μπαρτσελόνα-Νάπολι.

Σε όλους τους αγώνες του Champions League το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» πριν από την έναρξή τους.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags