Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα για κορυφαίο όνομα - "Τον παίρνουμε με 700 χιλιάρικα"
| 2020-08-06 12:23:00

Βόμβα για τεράστιο όνομα - "Τον παίρνουμε με 700 χιλιάρικα" - Δήλωση στο sportdog - Nέος Μπακασέτας

Sportdog Team
Βόμβα για τεράστιο όνομα - "Τον παίρνουμε με 700 χιλιάρικα" - Δήλωση στο sportdog - Nέος Μπακασέτας

Παναθηναϊκός: Γράφτηκε σε τουρκικά ΜΜΕ πριν απο λίγες ημέρες και στη συνέχεια υιοθετήθηκε κι από τα ελληνικά, πως η Αλάνιασπορ θέλει τον Φεντερίκο Μακέντα για αντικαταστάτη του Παπίς Ντεμπά Σισέ και ότι σκέφτεται να προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό.

Κάτι όμως, δεν μου κολλούσε σε αυτή την... ιστορία, με την έννοια πως η συγκεκριμένη τουρκική ομάδα είναι πολύ καλά δικτυωμένη στη χώρα μας κι ανα πάσα στιγμή μπορεί να πάρει τις πληροφορίες που θέλει. Γιατί, λοιπόν, να το παίξει τόσο... large, όταν προφανώς και θα γνωρίζει πως ο Τσάβι Ρόκα έχει βγάλει τον Ιταλό στη βιτρίνα με 1 εκατομμύριο. Τιμή εκκινησης...



Και τι θέλει το ρεπορτάζ; Μερικές καλές άκρες στις πιάτσες, τα σωστά τηλέφωνα και ένα καλό λαγωνικό σε κάθε ξενη χώρα. Και μα τον... Αλάχ στην Τουρκία διαθέτω σούπερ λαγωνικό. Τον ενεργοποίησα και τι έμαθε από τον Γκαβούσογλου τζούνιορ, δηλαδή τον γιο του προέδρου Χασάν;

"Ο Μακέντα όντως μας έχει προταθεί, μας ενδιαφέρει, τον εξετάζουμε αλλά γιατί να δώσουμε 1,5 εκατομμύριο ενώ ξέρουμε πως μπορούμε να τον πάρουμε με 700 χιλιάρικα;"! Μπίνγκο.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως λιγότερα από 700.000 ξόδεψε πέρσι για την αγορά του Μπακασέτα. Θυμήθηκε δε πως ήταν ακριβώς 580 χιλιάρικα τα λεφτά που έσκασε η Αλάνιασπορ στην ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκπληξη! Σε αυτή την ομάδα υπογράφει ο Γιώργος Δώνης μετά τον ΠΑΟ - Στη θέση πρώην του ΠΑΟΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags