Facebook Pixel Sportdog.gr | Σχόλιο Νικολακόπουλου που τα "σπάει" λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Γουλβς-Ολυμπιακός
| 2020-08-06 15:32:00

Σχόλιο Νικολακόπουλου που τα "σπάει" λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Γουλβς-Ολυμπιακός

Sportdog Team
Σχόλιο Νικολακόπουλου που τα "σπάει" λίγες ώρες πριν τη σέντρα στο Γουλβς-Ολυμπιακός

Για όποιους ξεχνάνε, εδώ και μία ολόκληρη δεκαετία το Γιουρόπα Λιγκ το παίρνουν μόνο ομάδες από την Αγγλία και την Ισπανία! Κι ο Ολυμπιακός πρέπει να περάσει μετά την Άρσεναλ και τη Γουλβς, αλλά στη συνέχεια και τη Σεβίλλη και τη Γιουνάϊτεντ!!!...Για να καταλάβουμε τι πραγματικά παίζει…

• Τέλος πάντων, σημασία έχει να δούμε πρώτα τι θα κάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας απόψε στην Αγγλία, στο Μολινό, απέναντι στη Γουλβς, που ξέρει ότι για να παίξει και του χρόνου στην Ευρώπη εχει μόνο μία επιλογή, πρέπει να πάρει τώρα το Γιουρόπα Λιγκ-σε μία τέτοια περίπτωση μάλιστα θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν απευθείας στο Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλισμένη την παρουσία του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τουλάχιστον σε επίπεδο προκριματικών, κατ΄ αρχάς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

• Θεωρητικά, το έργο των «ερυθρόλευκων» απόψε επί αγγλικού εδάφους είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όμως, ας έχουμε υπόψιν μας και μία άλλη παράμετρο: ενώ εδώ και ολόκληρες δεκαετίες, από τότε που ξεκίνησε η πορεία του στα Κύπελλα Ευρώπης, ο Ολυμπιακός πάντοτε γυρνούσε ηττημένος από το νησί, τα τελευταία χρόνια εντυπωσιάζει με την εικόνα του και τα αποτελέσματα του κόντρα στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και δη μέσα στο σπίτι τους!

Διαβάστε τη συνέχεια στον ΣΠΟΡ FM

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags