Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίθανη ατάκα Γκιλιέρμε για πρώην άσο του Ολυμπιακού: "Είναι παικταράς, Θεέ μου"!
| 2020-08-06 19:40:00

Απίθανη ατάκα Γκιλιέρμε για πρώην άσο του Ολυμπιακού: "Είναι παικταράς, Θεέ μου"!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Γκιλιέρμε για πρώην άσο του Ολυμπιακού: "Είναι παικταράς, Θεέ μου"!

Ολυμπιακός: Ο Γκιλιέρμε αναφέρθηκε στη συνύπαρξή του με τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό και αποθέωσε τον Αφρικανό σταρ!

Ο Βραζιλιάνος είπε φοβερές ατάκες για τον Τουρέ χαρακτήριζοντάς τον παικταρά και αναφερόμενος στο πόσο πολύ τον βοήθησε να βελτιωθεί ως ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο ESPN.com.br για:

Την ποιότητα του Γιάγια Τουρέ: Είναι παιχταράς, Θεέ μου. Μπορεί να μείναμε μαζί τρεις μήνες, αλλά όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους ανώτερου επιπέδου, μαθαίνεις εύκολα και γρήγορα. Κάνει το ποδόσφαιρο απλό.
 
Το πόσο τον είχε βοηθήσει ο Τουρέ: Δεν κάνει περισσότερες από δύο επαφές με τη μπάλα. Μου είχε πει: «Με την ποιότητα που έχεις, δεν χρειάζεται να ακουμπάς τη μπάλα πάνω από δύο φορές». Βελτιώθηκα και το βλέπω σήμερα ότι αυτός ο τρόπος λειτούργησε. Ότι ο Τουρέ με βοήθησε να βελτιωθώ.
 
Την εμπειρία του με τον Γιάγια Τουρέ: Ακόμα και στην ηλικία που βρισκόταν, μπορούσα να δω ότι ήταν διαφορετικός. Ήταν πολύ δύσκολο να του κλέψεις τη μπάλα επειδή ήταν πολύ έξυπνος. Είναι απίθανος και ταπεινός τύπος, που του αρέσει να ξεκινάει μια συζήτηση. Ήταν σούπερ επαγγελματίας που έκανε πολλή προπόνηση. Μιλάει δεν ξέρω κι εγώ πόσες γλώσσες & δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσεις να συνεννοηθείς μαζί του. Του αρέσει να παίζει ποδοβόλεϊ, να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να προπονείται με παντόφλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags