Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γουλβς: "Πέσιμο" Τσιώλη στον διαιτητή: "Ήταν πολύ..."
| 2020-08-07 13:18:00

"Πέσιμο" Τσιώλη στον διαιτητή: "Ήταν πολύ..." - "Αυτό θύμισε Ελλάδα" - "Πήρε το πέναλτι ο Ποντένσε"!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Πέσιμο" Τσιώλη στον διαιτητή: "Ήταν πολύ..." - "Αυτό θύμισε Ελλάδα" - "Πήρε το πέναλτι ο Ποντένσε"!

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός έχασε μία ιστορική ευκαιρία απέναντι στη Γουλβς εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής του Βόλου μίλησε στο sportdog για την αναμέτρηση και δικαίωσε τους Πειραιώτες για τα διαιτητικά παράπονα.

"Ο διαιτητής ήταν πολύ σκληρός", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Ποντένσε "κέρδισε έξυπνα το πέναλτι", που έκρινε την αναμέτρηση κατά των "ερυθρόλευκων".

"Ο Oλυμπιακός είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στην ιστορία του να περάσει στους 8 και να διεκδικήσει κάτι πολύ σημαντικό. Η Γουλβς έχει μία ομάδα που θα μπορούσε να την περάσει ο Oλυμπιακός. Εγώ στους Άγγλους δεν είδα ούτε ταχύτητα, ούτε επιθετικότητα, ούτε κάτι ιδιαίτερο, για να αποκλείσουν αυτόν τον Ολυμπιακό", ήταν το αρχικό σχόλιο του Καρδιτσιώτη τεχνικού και συνέχισε λέγοντας:

"Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχουν στιγμές. Και αυτό ήταν που σημάδεψε αυτήν την αναμέτρηση. Το λάθος που έγινε στην αρχή με τον Αλέν έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν και τραβήχτηκαν πίσω. Ήταν μία κίνηση τακτικής του Εσπιρίτο Σάντος.

Ο Oλυμπιακός ειδικά με την είσοδο του Φορτούνη, έγινε πάρα πολύ επιθετικός και επικίνδυνος. Έβγαλε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες. Η φάση του Χασάν θα μπορούσε να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Ο Ολυμπιακός στεκόταν καλύτερα. Θα μπορούσε να πάρει αυτήν την πρόκριση".

Στεκόμενος στο λάθος του Αλέν τόνισε ότι το πέναλτι το κερδίζει ο Ποντένσε με τον τρόπο που χειρίστηκε τη φάση. "Γίνεται σε ένα σημείο που οι ομάδες προσπαθούν να κοντρολάρουν το παιχνίδι. Στη συγκεκριμένη φάση ο Ποντένσε έβαλε το σώμα μπροστά από τον τερματοφύλακα, ο οποίος δεν είχε παιχνίδια και ενέργεια. Έκανε το λάθος να πάει να τζαρτζάρει τον Πορτογάλο, ο οποίος περίμενε αυτήν την ευκαιρία, για να πέσει κάτω.

Εκεί έπρεπε να προσέξει ο τερματοφύλακας. Ο επιθετικός ήταν με πλάτη στο τέρμα. Δεν ήταν άμεσος κίνδυνος. Πιστεύω ότι εκείνη τη στιγμή δεν το σκέφτηκε καν. Αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Έτυχε σε έναν τερματοφύλακα που έτυχε να παίξει τώρα που τραυματίστηκε ο βασικός γκολκίπερ. Το κέρδισε πολύ έξυπνα ο Ποντένσε. Χρειάζεται αντίληψη η φάση. Η έλλειψη παιχνιδιών στοίχισε σε αυτό το παιδί", ανέφερε.

Συμφωνείτε με τις διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για τη διαιτησία; Οι Πειραιώτες φωνάζουν για δύο πέναλτι.

"Συμφωνώ. Ο διαιτητής ήταν πολύ αυστηρός απέναντι στον Ολυμπιακό. Για το ακυρωθέν γκολ που είδαμε τη γραμμή, θεωρώ ότι η UEFA πρέπει να αλλάξει κάποια πράγματα που είναι τόσο οριακά. Παρ' όλα αυτά ο διαιτητής νομίζω ότι ήταν πολύ σκληρός με τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που δεν πήγε να δει το VAR για τη φάση, θεώρησα ότι θα το μετρήσει. Ήταν στην κρίση του. Δεν το μέτρησε και ο Oλυμπιακός αναγκάστηκε να παίζει χωρίς αντίκρισμα", υποστήριξε ο Σάκης Τσιώλης, ο οποίος καταλήγοντας σχολίασε τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για τα ball boys τα τελευταία λεπτά (δεν έβρισκαν μπάλες γύρω από το γήπεδο για να παίξουν γρήγορα στα τελευταία λεπτά) λέγοντας ότι το γεγονός "θυμίζει Ελλάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βόμβες διαιτητή: "Tραβηγμένο του Αλέν - Μπορούσε να μετρήσει το 1-1 - Ίδια φάση Ποντένσε, Ελ Αραμπί"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags