Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τον Αντόνιο Σαβιέρ.
| 2020-08-08 13:24:00

Τρέλα Ζέκα για τον Παναθηναϊκό - Αυτόν τον παίκτη αποθέωσε - Τι είπε για Δώνη και Πογιάτος

Sportdog Team
Τρέλα Ζέκα για τον Παναθηναϊκό - Αυτόν τον παίκτη αποθέωσε - Τι είπε για Δώνη και Πογιάτος

Παναθηναϊκός: Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για τον Αντόνιο Σαβιέρ.

Ο άλλοτε άσος του Τριφυλλιού δήλωσε πως οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα αγαπήσουν τον Σαβιέρ και πως ευχήθηκε η ομάδα να ψηλώσει και πάλι και να μεγαλώσει της ομάδας και πάλι.

Αναλυτικά όσα είπε στη «Sportday»:

«Μπορώ να πω ότι ο Παναθηναϊκός πήρε έναν πολύ καλό παίκτη. Σύμφωνοι, δεν έχει παίξει σε κάποια απ’ τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι πραγματικά καλός παίκτης, ένας χρήσιμος εξτρέμ, με εξαιρετική τεχνική, δημιουργικές αρετές και μεγάλη συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι. Από τον Σαβιέρ ο Παναθηναϊκός θα πάρει καλά χτυπήματα στις στατικές φάσεις, ασίστ και γκολ. Πιστεύω ότι θα ταιριάξει στην ομάδα και στο παιχνίδι της. Και είμαι σίγουρος ότι θα τον αγαπήσει ο κόσμος, γιατί είναι μαχητής. Για μένα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή, σε καλή ηλικία, χωρίς μεγάλο κόστος κι ένας παίκτης που έρχεται με φιλοδοξίες στην Ελλάδα», σχολίασε αρχικά.

Για τις συμβουλές που έδωσε ο ίδιος στον συμπατριώτη του, πριν έρθει στην Αθήνα:

«Του είπα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και να τα δίνει όλα μέσα στο γήπεδο σε κάθε ματς. Διότι αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσει κι ο κόσμος. Σαφώς έρχεται πλέον σε μία πολύ μεγάλη ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο, μέχρι να προσαρμοστεί απόλυτα. Όμως είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Κι όλα θα έρθουν από μόνα τους».

Για τον Παναθηναϊκό και για την εκκίνηση της νέας χρονιάς: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχει μία καλή χρονιά όλη η ομάδα. Να πάει πολύ καλύτερα από πέρσι. Ο κ. Δώνης έκανε πολύ καλή δουλειά σε αυτά τα δύο χρόνια κι εύχομαι και στον κ. Πογιάτος να συνεχίσει το ίδιο ανοδικά. Να πετύχουν τους στόχους τους και να ψηλώσουν και πάλι το όνομα του Παναθηναϊκού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags