Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτόν θέλει ο Κλοπ στη Λίβερπουλ - Θα γίνει το deal;
| 2020-08-09 02:29:00

Αυτόν θέλει ο Κλοπ στη Λίβερπουλ - Θα γίνει το deal;

Sportdog Team
Αυτόν θέλει ο Κλοπ στη Λίβερπουλ - Θα γίνει το deal;

Δεδομένου ότι δεν είχε άλλη επιλογή, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου, συμβιβάζεται με την ιδέα ότι θα χάσει τον Τιάγκο Αλκάνταρα.

«Ο Τιάγκο ενημέρωσε τον Χασάν (σ.σ. Σαλιχάμιτζιτς) ότι θα ήθελε να κάνει κάτι νέο στην καριέρα του. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Ομως, υπάρχει ακόμη ένας χρόνος συμβολαίου και εάν καταλήξει σε συμφωνία με ένα σύλλογο, αυτός ο σύλλογος θα πρέπει να πληρώσει ένα ορισμένο ποσό», εξήγησε πρόσφατα ο πρόεδρος των Βαυαρών, Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε.

Και το ποσό αυτό, εκτιμάται κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα ελάχιστα συγκριτικά με την αξία του 29χρονου Ισπανού μέσου.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο γερμανικός Τύπος, η υπόθεση μοιάζει ιδανική για την Λίβερπουλ, δεδομένου ότι οι πρωταθλητές Αγγλίας, φαντάζουν ως ο τέλειος προορισμός για τον έμπειρο άσο.

Οσον αφορά στην ουσία, η διοίκηση των «κόκκινων» ενημέρωσε τον Γιούργκεν Κλοπ, ότι πρώτα θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών, έτσι ώστε να προκύψουν έσοδα για τον σύλλογο και στην συνέχεια να κινηθούν στο «μεταγραφικό παζάρι» για την απόκτηση παικτών.

Μία παράμετρος που ίσως να αποδειχθεί σημαντική, είναι το γεγονός ότι το προφίλ του Αλκάνταρα δεν ταιριάζει πλήρως με τις απαιτήσεις του Κλοπ, ο οποίος θέλει παίκτες νεαρούς και «διψασμένους» για τίτλους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags