Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όλοι άφωνοι με Κολοβέτσιο - Γιατί τον "καθάρισε" ο Ρόκα
| 2020-08-08 18:11:00

Όλοι άφωνοι με Κολοβέτσιο - Γιατί τον "καθάρισε" ο Ρόκα - Βρήκε τον διάδοχό του - Έλληνας-έκπληξη!

του Νίκου Στεργίου
Όλοι άφωνοι με Κολοβέτσιο - Γιατί τον "καθάρισε" ο Ρόκα - Βρήκε τον διάδοχό του - Έλληνας-έκπληξη!

Παναθηναϊκός: Σαν… βόμβα έσκασε στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού η είδηση ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν υπολογίζεται αγωνιστικά για τη νέα σεζόν, με τον παίκτη να μπαίνει στο γκρουπ των "κομμένων".

Το ίδιο ακριβώς συνέβη με τους Δημήτρη Κολοβό, Κωνσταντίνο Κότσαρη και Ούφε Μπεκ, τους οποίους η "πράσινη" ΠΑΕ καλεί να βρουν νέο σταθμό για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Η εν λόγω εξέλιξη με τον Κολοβέτσιο ήταν η πλέον απρόσμενη, αφού λίγοι περίμεναν πως ο Έλληνας αμυντικός θα "κοπεί" δίχως να πάρει ευκαιρίες στην καλοκαιρινή προετοιμασία ώστε να αξιολογηθεί από τον Ντάνι Πογιάτος και το τεχνικό τιμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για απόφαση του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος έκρινε πως ο Κολοβέτσιος δεν χωράει στα πλάνα. Μάλιστα, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού ποντάρει στο "νέο αίμα" της ομάδας για την αμυντική γραμμή.

Συγκεκριμένα, σημαντικό ρόλο στην αποπομπή του Κολοβέτσιου παίζει η θέληση του Ρόκα να επενδύσει στον Φάνη Μαυρομμάτη. Ο νεαρός στόπερ παραχωρήθηκε πέρυσι δανεικός στη Σοντερίσκε, όμως το φετινό πλάνο προβλέπει την παραμονή του στο ρόστερ και την ενεργή αξιοποίησή του.

Οι Πράσινοι θα πορευθούν με αμυντική τετράδα τους Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Βέλεθ και Μαυρομμάτη, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προχωρήσουν στην προσθήκη ενός ακόμα στόπερ. Αυτός μπορεί να βρεθεί είτε με μεταγραφή είτε με λύση εκ των έσω. 

Κι αυτό γιατί στην ακαδημία υπάρχει ο Δημήτρης Καραγιάννης, ένας ταλαντούχος αμυντικός που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν πολύ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα για να συμπληρώσει την πεντάδα των κεντρικών αμυντικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με αυτόν κλείνει το ρόστερ ο ΠΑΟ - Φουλάρει για το μεγάλο... μπαμ - Ιδού το πλάνο του Βόβορα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags