Facebook Pixel Sportdog.gr | Μια σεξοβόμβα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (ΦΩΤΟ)
| 2020-08-08 19:07:00

Μια σεξοβόμβα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μια σεξοβόμβα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (ΦΩΤΟ)

Μιά ιστορία από την Τσέλση, στις μέρες με τις φαβορίτες και τους μακρυμάλληδες που φαίνονταν βγαλμένοι από τις μπουτίκ της Κινγκς Ρόουντ, και την εποχή που το κοσμικό, καλλιτεχνικό, αλλά και... αστυνομικό (9 στις 10 φορές το... αλκοτέστ τους έβγαινε θετικό!) ρεπορτάζ των εφημερίδων ανέφερε ονόματα όπως Όσγκουντ, Χάτσινσον, Κουκ, Μακκρέντι, Μπάλντουϊν και Μπονέττι πολύ συχνότερα από το αθλητικό.

Ένα βράδυ του Νοέμβρη του 1972, λοιπόν, το ματς ήταν με την Λέστερ και παρά την παρουσία του νεαρού Πίτερ Σίλτον στα δοκάρια της, δεν έδειχνε να έχει τα συστατικά για... πρωτοσέλιδα.

Αλλά στο Λονδίνο βρισκόταν και η Ράκελ Γουέλτς!

Τότε, γινόταν η πρεμιέρα ενός γουέστερν όπου έκανε την... πιστολέρο, το Hannie Caulder.

Ο τότε Αντιπρόεδρος του συλλόγου Ρίτσαρντ Αττένμπορο (ναι, ο του "Γκάντι") που ήταν... απλά Σερ (μετέπειτα δε προήχθη σε Βαρώνο, συν ισόβιο Πρόεδρο της Τσέλση) είχε την φαεινή ιδέα να την προσκαλέσει στο ματς, και τα φλας πήραν φωτιά. Σταρ της Tσέλση τότε ήταν ο Πήτερ Όσγκουντ.

Πώς θα αισθανόταν σήμερα ο Ρούνεϊ , φερ' ειπείν, να δει την πόρτα των αποδυτηρίων να ανοίγει, να μπαίνει η Αντζελίνα Ζολί και να τον ασπάζεται;

Προσθέσατε ότι η Ρακέλ ενεφανίσθη με t-shirt φέρον στο στήθος την επιγραφή "I scored with Osgood" [το "σκοράρω" χρησιμοποιείται και με άλλη έννοια στο... φλερτ!] Εάν υποτεθεί ότι κοίταγαν την επιγραφή και όχι το περιεχόμενο!

Δεν της έφθασε η γνωριμία, αλλά όταν βαρέθηκε (λογικό, μέχρι ΝΒΑ είχε... φοιτησει η γυναίκα) κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, παράλληλα με την γραμμή του πλαγίου, υπό τας ιαχάς του πλήθους "Take them off!" ("Βγάλτα όλα") για να αποχαιρετήσει τον... ευνοούμενό της, φωνάζοντας "Ου, ου, μπάϊ μπάϊ Όσσι!" Ηταν διαφημιστικό κόλπο, μόνο; Κατά κάποιες εφημερίδες, ναι.

Ο Όσγκουντ στην αυτοβιογραφία του (σελίς 106. οργανωμένος, ε; Το έχω-άλλωστε ο Όσγκουντ ήταν ο αγαπημένος μου ποδοσφαιριστής) γράφει πως μόνο το φιλί στο μάγουλο για τους φωτογραφους υπήρξε καθώς "δεν ήμουνα κι ο Μπεστ να της πασσάρω το τηλέφωνό μου, ή αν ήμουνα θα μου το είχε δώσει εκείνη".

Πλην ομως, εχω κι άλλο βιβλίο Το "Kings of the King's Road" όπου αναφέρεται σαφώς, (σελ 114-115) από τον Μπίρτσεναλ, παλιό παίκτη της Τσέλσι που έπαιζε στην Λέστερ εκείνη την ημέρα, ότι ενας Αμερικανός σωματοφύλακας κάλεσε τον Όσγκουντ κι όποιον φίλο του ηθελε σε ενα πάρτυ της "Μις Ρακέλ" στο Ντόρτσεστερ Ο Όσσι πήρε τον Μπίρτσεναλ μαζί του, σε ένα πάρτυ όπου ηταν επίσης δυό από τους Μπητλς, τρεις από τους Ρόλλινγκ Στόουνς κλπ, κλπ

Οι δυό ποδοσφαιριστές έφυγαν... το μεσημέρι της επομένης, και αν πιστέψουμε τον Μπίρτσεναλ, ο (μακαρίτης, πλέον) Όσγκουντ πέρασε θαυμάσια. Ήταν και συνθημα στο Σταμφορντ Μπριτζ τότε "Osgood is good!".

ΠΗΓΗ: england365.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags