Facebook Pixel Ολυμπιακός – Άρης: "Χουνέρι" Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό - Ντου στην "καψούρα" Μαρτίνς
| 2020-08-08 21:55:00

"Χουνέρι" Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό - Ντου στην "καψούρα" Μαρτίνς - Σκάει 600.000 ο Μαρινάκης;

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χουνέρι" Ουζουνίδη στον Ολυμπιακό - Ντου στην "καψούρα" Μαρτίνς - Σκάει 600.000 ο Μαρινάκης;

Ολυμπιακός – Άρης: Ο Λούκας Σάσα αποτελεί ένα από τα "καυτά" ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μετά την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του Άρη. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βραζιλιάνος "έπαιξε" δυνατά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, μιας και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Πάντως, ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που τσεκάρει την περίπτωση του Σάσα, αφού ο 30χρονος μέσος αρέσει και στον ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι, μάλιστα, δεν έμειναν μόνο στο φιλολογικό ενδιαφέρον. Αντιθέτως, πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε επίσημη κρούση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Παρ’ όλα αυτά, το deal δεν προχώρησε, καθώς η πρόταση κρίθηκε πολύ χαμηλή για τις απαιτήσεις του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν την προσφορά χωρίς δεύτερη σκέψη, μιας και το ποσό που προσφέρθηκε ήταν… απογοητευτικό.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση του ΑΠΟΕΛ ανερχόταν στις 150.000 ευρώ, με το ποσό μάλιστα να καταβάλλεται σε τρεις δόσεις. Όλα αυτά τη στιγμή που η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη είναι 600.000 ευρώ!

Καταλαβαίνει κανείς ότι με τέτοια χρήματα ο Άρης δεν θα μπορούσε να συναινέσει σε πώληση, συνεπώς οι Κύπριοι θα πρέπει να ανεβάσουν αισθητά την προσφορά τους εάν θέλουν να κάνουν το μεταγραφικό "χατήρι"στον Ουζουνίδη.  

Όσο για τον Ολυμπιακό, ο Σάσα εξακολουθεί να παραμένει στα "ραντάρ" του Μαρτίνς ως μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο χώρο του κέντρου. Οι Πειραιώτες πιθανότατα θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός χαφ, με το buy-out του Βραζιλιάνου να φαντάζει κάθε άλλο παρά απαγορευτικό για τα δεδομένα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Βόμβα" Μπαρτζώκα - Πήρε παίκτη-έκπληξη ο Ολυμπιακός από το... πουθενά - Πού τον βρήκε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags