Facebook Pixel Champions League: Σούπερ Μέσι "καθάρισε" τη Νάπολι - Έκανε... πλάκα στην Τσέλσι η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-08 23:59:00

Σούπερ Μέσι "καθάρισε" τη Νάπολι - Έκανε... πλάκα στην Τσέλσι η Μπάγερν - Ντερμπάρα στους 8 (Vid)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Σούπερ Μέσι "καθάρισε" τη Νάπολι - Έκανε... πλάκα στην Τσέλσι η Μπάγερν - Ντερμπάρα στους 8 (Vid)

Champions League: Μπαρτσελόνα και Μπάγερν θα αποτελέσουν το πιο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών του Champions League, καθώς άφησαν εκτός συνέχειας τις Νάπολι και Τσέλσι αντίστοιχα.

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-1 της Νάπολι, καθαρίζοντας την πρόκριση από το πρώτο ημίχρονο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Η Νάπολι είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 2’ αλλά ο Μέρτενς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Αντιθέτως, ο Λανγκλέ σκόραρε για λογαριασμό της Μπάρτσα με κεφαλιά στο 10’ και ο Μέσι πέτυχε το 2-0 με ένα καταπληκτικό γκολ, αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στο 30’. Ο Σουάρες έκανε το 3-0 στο 45+1’ μετά από αμφισβητούμενο πέναλτι, ενώ μια εξίσου αμφισβητούμενη απόφαση έδωσε την ευκαιρία στον Ινσίνιε να μειώσει για τη Νάπολι σε 3-1 με πέναλτι (45+4’).

Η Μπάγερν δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Τσέλσι και μετά το 3-0 του Λονδίνου, επικράτησε με 4-1 στο Μόναχο.

Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 10’ και ο Πέρισιτς έκανε το 2-0 στο 24’. Η Τσέλσι μείωσε σε 2-1 με τον Έιμπραχαμ στο 44’, αλλά η Μπάγερν βρήκε άλλα δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με Τολισό στο 76’ και Λεβαντόφσκι στο 84’, για το τελικό 4-1.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags