Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος στην Τουρκία με δημοσιογράφο - Το σεξιστικό σχόλιο που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων (vid)
| 2020-08-09 20:02:00

Σάλος στην Τουρκία με δημοσιογράφο - Το σεξιστικό σχόλιο που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων (vid)

Sportdog Team
Σάλος στην Τουρκία με δημοσιογράφο - Το σεξιστικό σχόλιο που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων (vid)

Οργή έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες το σχόλιο ενός Τούρκου δημοσιογράφου για τις φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα στον αγώνα της Βασίλισσας με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, ο Μελίχ Τσεντίλ σχολίασε το ροζ χρώμα της φανέλας των Μαδριλένων λέγοντας πως δεν ήταν σωστό χρώμα για το ποδόσφαιρο και πως το άθλημα δεν είναι για γυναίκες.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα πατριαρχικό άθλημα, το να παίζεις βόλεϊ για παράδειγμα είναι κατάλληλο για τις γυναίκες, αλλά κατά την γνώμη μου οι γυναίκες δε θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω επίσης, ότι το μπάσκετ είναι άθλημα για άνδρες. Εάν ήμουν πρόεδρος δε θα φορούσα ποτέ ροζ μπλούζα», ανέφερε ο δημοσιογράφος κατά τη μετάδοση του αγώνα.

Όπως ήταν φυσικό το σχόλιο αυτό προκάλεσε κύμα αντιδράσεων από δημοσιογράφους με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Κενάν Μπασαράν που μίλησε για τα δικαιώματα των γυναικών.

«Ενώ όλοι αγωνίζονται με καρδιά και ψυχή για τη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, αφήστε το beINSports να υποχρεώσει τον κύριο Μελίχ να φοράει ροζ πουκάμισο! Θα δει ότι δε θα χάσει τίποτα από τον ανδρισμό του. Τέτοιος σεξισμός από ένα άτομο σε αυτή τη θέση… Απορρίπτει τη δράση που πρέπει να επαινέσει! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags