Facebook Pixel ΑΕΚ: "Παλέρμο" στην ΑΕΚ - Τον παίρνει κοψοχρονιά - "Έχει σουτ, είναι αργός" - Τον "γλεντάει" ο Ολιβέιρα!
| 2020-08-09 21:14:00

"Παλέρμο" στην ΑΕΚ - Τον παίρνει κοψοχρονιά - "Έχει σουτ, είναι αργός" - Τον "γλεντάει" ο Ολιβέιρα!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
"Παλέρμο" στην ΑΕΚ - Τον παίρνει κοψοχρονιά - "Έχει σουτ, είναι αργός" - Τον "γλεντάει" ο Ολιβέιρα!

ΑΕΚ: Από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας (πηγές από την Ισπανία ανέφεραν ότι δεν αρέσει στον Καρέρα), η ενίσχυση στην επίθεση φαντάζει μονόδρομος. Ειδικά αν υπάρξει κάποια δελεαστική πρόταση για τον Νέλσον Ολιβέιρα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2021.

Οι Πολωνοί πάντως έθεσαν στο κάδρο τον Έρικ Εσποζίτο. Σύμφωνα με σαββατιάτικο δημοσίευμα, ο 24χρονος επιθετικός της Σλασκ Βρόντσλαβ, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ένωσης. Μάλιστα, στο κείμενο αναφέρεται πως η ομάδα του Δικέφαλου αετού είναι διατεθειμένη να δώσει ως και 500.000 ευρώ για τον παίκτη.

Η Σλασκ όμως, σύμφωνα πάντα με τους Πολωνούς, δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει τον παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2022, με το συγκεκριμένο ποσό. Την ίδια ώρα η τιμή του Ισπανού φορ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι 200.000 ευρώ μικρότερη από το μισό εκατομμύριο που φέρεται να προσφέρει ο ελληνικός σύλλογος, παρότι, όπως έπιασαν οι κεραίες του sportdog, η οικονομική κατάσταση της ομάδας της Κάτω Σιλεσίας, η οποία φέτος τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος, δεν είναι και η ιδανικότερη

Πηγές του σκύλου αναφέρουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Μάλαγα. Οι σταθμοί της καριέρας του πριν εγκαταλείψει την πατρίδα του το 2019 ήταν οι Μαλαγουένο, Ράγιο Καντάμπρια, Λας Πάλμας, Κόρδοβα.

"Έχει καλά τελειώματα και καλό σουτ από μακρινές αποστάσεις. Δεν είναι τόσο γρήγορος", αναφέρουν οι πληροφοριοδότες μας από την Πολωνία, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι του 24χρονου ποδοσφαιριστή θυμίζει κάτι από Ρικάρντο Σα Πίντο ή Μάρτιν Παλέρμο.

Όσον αφορά τα στατιστικά του, ο Εσποζίτο φέτος σκόραρε 8 γκολ σε 36 παιχνίδια, ενώ μοίρασε 4 ασίστ. Την ίδια χρονιά ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ, Νέλσον Ολιβέιρα πέτυχε τα διπλάσια γκολ και ασίστ (9) με δύο παιχνίδια λιγότερα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με κορυφαίο άσο της ΑΕΚ - Σκάει πρόταση και φεύγει με τρελά λεφτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags