Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποθέωση Παναθηναϊκών σε Τσιμίκα για Λίβερπουλ - Σχόλιο... ΕΠΟΣ από Ποντένσε (ΦΩΤΟ)
| 2020-08-10 23:25:00

Φοβερό! Αποθέωση Παναθηναϊκών σε Τσιμίκα για Λίβερπουλ - Σχόλιο... ΕΠΟΣ από Ποντένσε (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερό! Αποθέωση Παναθηναϊκών σε Τσιμίκα για Λίβερπουλ - Σχόλιο... ΕΠΟΣ από Ποντένσε (ΦΩΤΟ)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ αποτελεί την είδηση όχι μόνο της ημέρας, αλλά… των τελευταίων χρόνων για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο διεθνής μπακ εξαργύρωσε τη σκληρή δουλειά του και την καταπληκτική σεζόν που έκανε με μια τεράστια μεταγραφή σε έναν εκ των κορυφαίων συλλόγων του κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον «Τσίμι» έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια για την επιτυχία του δύο παίκτες του Παναθηναϊκού, αποδεικνύοντας κάτι που στην Ελλάδα τείνουμε να ξεχνάμε, δηλαδή ότι η αντιπαλότητα πρέπει διαρκεί μόνο για 90 λεπτά.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουζούκη και Τάσο Χατζηγιοβάνη, δύο νεαρούς παίκτες που ελπίζουν να έχουν τύχη του Τσιμίκα στο μέλλον. «Περήφανος για σένα αδελφέ μου, συγχαρητήρια», έγραψε στο Instagram ο Μπουζούκης, με τον «Χάτζη» να σχολιάζει Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης του έγραψε «Συγχαρηρητήρια παικταρά μου».

Στο post για τη μεταγραφή του Τσιμίκα έγραψε και ο Βασίλης Τοροσίδης, που δήλωσε συγκινημένος για τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό. «Κλαίω από χαρά αυτό σου λέω μόνο. Υγεία μόνο στα άλλα δεν σε φοβάμαι», ήταν το μήνυμα του «Τόρο».

Ωστόσο, το επικό σχόλιο προέρχεται από έναν άλλο πρώην συμπαίκτη του Τσιμίκα, τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο άσος της Γουλβς έγραψε το λιτό και περιεκτικό μήνυμα «Oh shit», θέλοντας να εκφράσει τον… τρόμο του για το γεγονός ότι θα τον έχει αντίπαλο στην Premier League!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are Liverpool  What an honour to be joining this team  Can’t wait to meet you all and begin this new adventure! #YNWA

A post shared by TSMKAS (@tsimikas21) on

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags