Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυνατές μάχες στους "8" του Champions League με τοπ αποδόσεις - Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ
| 2020-08-12 10:00:00

Δυνατές μάχες στους "8" του Champions League με τοπ αποδόσεις - Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Sportdog Team
Δυνατές μάχες στους "8" του Champions League με τοπ αποδόσεις - Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το Final 8 του Champions League, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου, Aταλάντα-Παρί Σεν Ζερμέν, Λειψία- Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι-Λυών είναι τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, που θα μονομαχήσουν σε νοκ-άουτ αγώνες για την πρόκριση στους "4".

Για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου το Πάμε Στοίχημα δίνει με απόδοση 1,92 νίκη των Γερμανών και με απόδοση 3,2 νίκη των Ισπανών. Αλλιώς νίκη των Βαυαρών και under 2,5 γκολ στο παιχνίδι σε απόδοση 5,5.

Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα θα αντιμετωπίσει τη Λυών, που κατάφερε να αποκλείσει τη Γιουβέντους και να παρευρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης και οι "πολίτες" θεωρούνται το φαβορί για τη νίκη. Συγκεκριμένα το Πάμε Στοίχημα δίνει με απόδοση 1,22 νίκη των Άγγλων αλλά και το ακριβές σκορ του αγώνα να είναι 2-2 με απόδοση 5,5.

Στο Αταλάντα-Παρί Σεν Ζερμέν η παρέα των Νεϊμάρ και Εμπαπέ τρέφει τις μεγαλύτερες ελπίδες για το εισιτήριο στα ημιτελικά, με το Πάμε Στοίχημα να δίνει απόδοση για την πρόκριση των Γάλλων 1,48. Αντίθετα μια καλή επιλογή για νίκη της Αταλάντα με απόδοση 4,25 και over 2,5 γκολ στο παιχνίδι.

Τέλος το Λειψία-Ατλέτικο Μαδρίτης, ίσως και το πιο αμφίρροπο από τα 4 ματς κρύβει τις καλύτερες επιλογές. Το Πάμε Στοίχημα δίνει με απόδοση 2,25 νίκη των Μαδριλένων και πρόκριση με απόδοση 1,65 στην ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ωστόσο μια ακόμα καλύτερη επιλογή είναι η νίκη της Λειψίας και over 2,5 γκολ στο παιχνίδι με απόδοση 5,15.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλούσιες επιλογές και αρκετά καλές αποδόσεις στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, που δίνουν ευκαιρίες για κέρδη και για τα τέσσερα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης. Έτσι αν θέλετε τα κέρδη σας να πολλαπλασιαστούν μέχρι και 100%, τότε θα πρέπει να επιλέξετε το "Boost Νίκης", στο live στοίχημα με την προτίμηση τουλάχιστον 3 αγώνων που έχουν απόδοση από 1,30 και πάνω.

Γιατί με την επιλογή "Παρά 1", αν χαθεί ένας αγώνας από παρολί πέντε αγώνων, επιστρέφεται το ποντάρισμα του με τις αποδόσεις να είναι τουλάχιστον 1,50 σε κάθε ματς.

Επίσης, για όλα τα παραπάνω παιχνίδια υπάρχει η δυνατότητα να πολλαπλασιάσετε τα κέρδη σας από 10% ως και 100% επιλέγοντας τουλάχιστον 5 από 13 προεπιλεγμένους αγώνες κάθε ημέρας χάρη στην επιλογή "Boost 13".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags