Facebook Pixel "Έσκασε" αποχώρηση από την ΑΕΚ - Έφυγε Έλληνας άσος - Εκεί θα συνεχίσει! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-08-11 13:39:00

"Έσκασε" αποχώρηση από την ΑΕΚ - Έφυγε Έλληνας άσος - Εκεί θα συνεχίσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Έσκασε" αποχώρηση από την ΑΕΚ - Έφυγε Έλληνας άσος - Εκεί θα συνεχίσει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με... Φραγκοσυριανή και με ένα ξεχωριστό βίντεο παρουσίασε η Φένλο την απόκτηση του Γιώργου Γιακουμάκη από την ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια (συμβόλαιο 2+1).

Από την πλευρά της η Ένωση έσπευσε να αποχαιρετήσει τον Γιακουμάκη, γράφοντας σε ανάρτησή της:

«Ποδοσφαιριστής της VVV-Venlo είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης!

Γιώργο, υπάρχουν στιγμές, που θα σε συνδέουν για πάντα με την ιστορία του συλλόγου μας!

Σε ευχαριστούμε για όσα όσα πρόσφερες στην ΑΕΚ μας και σου ευχόμαστε ολόθερμα κάθε επιτυχία στον νέο σταθμό της καριέρας σου!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Φένλο: 

Η Φένλο πρόσθεσε νέο επιθετικό στο ρόστερ της. Ο 25χρονος Γιώργος Γιακουμάκης υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια με οψιόν για άλλον ένα.

Ο Γιακουμάκης έπαιξε σε Πλατανιά και Επισκοπή, πριν πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ το 2017. Στη πρώτη του σεζόν στην ομάδα, πήρε το πρωτάθλημα. Μια χρονιά αργότερα, έπαιξε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε δανεικός σε ΟΦΗ και την πολωνική Γκόρνικ. Σκόραρε τρεις φορές, σε 12 παιχνίδια με την πολωνική ομάδα, έπειτα από τη χειμερινή διακοπή."

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης της Φένλο, ο Γιακουμάκης τόνισε: "Παρακολουθώ ολλανδικό ποδόσφαιρο όλη μου τη ζωή. Μου αρέσει το επιθετικό στυλ παιχνιδιού στην Eredivisie. Θέλω να δείξω την αξία μου στην Ολλανδία. Όχι μόνο σκοράροντας, αλλά όντας σημαντικός για την ομάδα μου, με οποιονδήποτε τρόπο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Φένλο μού δίνει αυτή την ευκαιρία".

Από τη μεριά του, ο τεχνικός διευθυντής της Φένλο, ο Stan Valckx, είπε πως "ο Γιώργος είναι ο τύπος του επιθετικού που ψάχναμε, με πλάτος και ταχύτητα. Αυτός που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού μας, που μπορεί να κινείται πίσω από τον επιθετικό και που διαθέτει τις επιθετικές ικανότητες που θέλουμε". 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags