Facebook Pixel Sportdog.gr | Στατιστικό που τρέλανε τους... haters! Καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη τόσα πέναλτι όσα η Γιουνάιτεντ
| 2020-08-11 18:59:00

Στατιστικό που τρέλανε τους... haters! Καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη τόσα πέναλτι όσα η Γιουνάιτεντ

Sportdog Team
Στατιστικό που τρέλανε τους... haters! Καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη τόσα πέναλτι όσα η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης για 17η φορά στην ιστορία της μετά το 1-0 επί της Κοπεγχάγης, αλλά έχει φτιάξει κάτι εκπληκτικό σε ό,τι αφορά τις φορές που έχει στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν απέναντί τους έναν εκπληκτικό Καρλ Γιόχαν Γιόνσον που έκανε 13 επεμβάσεις, τις περισσότερες που έχουν καταγραφεί ποτέ στο Γιουρόπα Λιγκ από το 2009 σε ένα παιχνίδι, ωστόσο, βρήκαν τρόπο να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 5ο λεπτό της παράτασης, ο Μπρούνο Φερνάντες εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του Σόλσκιερ για το τελικό 1-0, με τη Γιουνάιτεντ να κερδίζει την ευκαιρία να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα για 21η φορά φέτος σε όλες τις διοργανώσεις! Καμία άλλη ομάδα πουθενά στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τόσα πέναλτι όσα έχει το κλαμπ του Μάντσεστερ μέχρι και αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» να βρίσκονται πλέον ένα βήμα μακριά από τον ευρωπαϊκό τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.

ΠΗΓΗ: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags