Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέλος το... παραμύθι της Γουλβς - Την πέταξε έξω η Σεβίλλη με γκολ στο 88’ - Τεσσάρα η Σαχτάρ! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-11 23:56:00

Τέλος το... παραμύθι της Γουλβς - Την πέταξε έξω η Σεβίλλη με γκολ στο 88’ - Τεσσάρα η Σαχτάρ! (Vid)

Sportdog Team
Τέλος το... παραμύθι της Γουλβς - Την πέταξε έξω η Σεβίλλη με γκολ στο 88’ - Τεσσάρα η Σαχτάρ! (Vid)

Europa League: Η Σεβίλλη και η Σαχτάρ συμπλήρωσαν  την τετράδα του Europa League, αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Γουλβς και τη Βασιλεία αντίστοιχα.

Σε ματς με δραματικό  φινάλε, η Σεβίλλη επικράτησε 1-0 της Γουλβς με γκολ στο 88' και θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά, ενώ η Σαχτάρ έκανε... πάρτι με 4-1 κόντρα στη Βασιλεία και διασταυρώνεται με την Ίντερ.

Η Γουλβς έπαιξε με τη... φωτιά, καθώς παρατάχθηκε με αμυντικό προσανατολισμό, όπως και κόντρα στον Ολυμπιακό, φτιάχνοντας ελάχιστες φάσεις.Έχασε πέναλτι με τον Χιμένες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο δέχθηκε μεγάλη πίεση, με τον Οκάμπος να πετυχαίνει τελικά το "χρυσό" γκολ για τη Σεβίλλη.

Όσο για τη Σαχτάρ. κυριάρχησε σε ολόκληρο το ματς κόντρα στη Βασιλεία, την οποία "διέλυσε" με 4-1 χάρη σε γκολ των Μοράες, Τάισον, Πάτρικ και Ντοντό. Οι Ελβετοί μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Βαν Φονκσβίνκελ.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags