Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξέσπασμα Αυτιά για ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει περιπατητές! Δεν τους βλέπει ο Φερέιρα;» - Σπόντα για Σαββίδη
| 2020-08-12 15:51:00

Ξέσπασμα Αυτιά για ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει περιπατητές! Δεν τους βλέπει ο Φερέιρα;» - Σπόντα για Σαββίδη

Sportdog Team
Ξέσπασμα Αυτιά για ΠΑΟΚ: «Η ομάδα έχει περιπατητές! Δεν τους βλέπει ο Φερέιρα;» - Σπόντα για Σαββίδη

Απίθανο ξέσπασμα του Γιώργου Αυτιά στο Metropolis 95.5 για τον ΠΑΟΚ.

Ο δημοσιογράφος που είναι γνωστός για τα «ασπρόμαυρα» του αισθήματα μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ άσκησε κριτική και σε αρκετούς παίκτες του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Η ομάδα έχει περιπατητές, δεν τους βλέπει ο προπονητής; Εχει πιτσαρικάδες που δεν μπορούν να σηκώσουν τη φανέλα του ΠΑΟΚ για παραπάνω από 45 λεπτά. Λείπει ο αρχηγός που είναι παίκτης της ομάδας της οποίας ηγείται. Λείπει η ηγετική φυσιογνωμία από τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω αν λείπει ο Βιεϊρίνια ή κάποιος άλλος. Δεν γίνεται αυτό που παίζει ο ΠΑΟΚ, δεν παίζεται η μπάλα από την ομάδα, που δεν βλεπόταν με τον Ατρόμητο. Στο κέντρο έχουμε μία ντουλάπα και εμείς χρειαζόμαστε παίκτες σαν τον Πέλκα που κατεβάζουν την μπάλα. Χρειάζονται δύο κεντρικοί για να μοιράζουν τη μπάλα καθώς και εξτρέμ. Επίσης χρειάζεται και επιθετικό, γιατί και εκεί έχουμε πρόβλημα. Οι μικροί δεν μπορούν να κερδίσουν την Μπεσίκτας παρά το γεγονός ότι είναι πολύ καλοί. Βάλε τα γκολ του ΠΑΟΚ όταν πήρε πρωτάθλημα και δες ότι ο Πρίγιοβιτς έβαζε γκολ ανά τρεις προσπάθειες Ας βάλει τον Κούτσια σε 3 παιχνίδια και να μην βάζει τον άλλον που χάνει πέναλτι και χάνει και την επαναφορά της μπάλας».

Ο γνωστός δημοσιογράφος στάθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν διοικούνται οι ομάδες από εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά. Θέλω τον ΠΑΟΚ να γίνει ευρωπαϊκή ομάδα. Θα πρέπει και ο Φερέιρα να καταλάβει κάποια πράγματα.

Είπα στον Ζαγοράκη όταν ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ: «Πρόσεξε τον Πέλκα». Ο Δημήτρης μπορεί να γίνει ο ηγέτης του ΠΑΟΚ. Οπως και ο Γιαννούλης έφαγε τα νιάτα του στον Ατρόμητο.

Ο Φερέιρα θα πρέπει να ορίσει αρχηγό μέσα στο γήπεδο. Ας κάνει ένα φιλικό και ας τους αφήσει να παίξουν όπως θέλουν, καλύτερα θα παίξουν. Δεν γίνεται να πονάνε τα μυαλά μας με τον Βόλο. Θα πρέπει να ξέρει ο Φερέιρα πως αυτό το παιχνίδι δεν είναι μόνο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας αλλά είναι Ελλάδα-Τουρκία».

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τα όσα συμβαίνουν σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο στην Ελλάδα: «Μετά το Πάσχα θα έρθει η ανάπτυξη και θα πρέπει να στηριχθεί η οικονομία με κάθε τρόπο. Στα Ελληνοτουρκικά έχουμε έναν πειρατή που νομίζει ότι μπορεί να κόβει μπακλαβά από τη Μεσόγειο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags