Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα 2,2 εκατ.Ευρώ ο παιχταράς που έπαιξαν ξύλο οι μεγάλοι της Super League!
| 2020-08-12 16:05:00

Στα 2,2 εκατ.Ευρώ ο παιχταράς που έπαιξαν ξύλο οι μεγάλοι της Super League!

Sportdog Team
Στα 2,2 εκατ.Ευρώ ο παιχταράς που έπαιξαν ξύλο οι μεγάλοι της Super League!

Το όνομα του Ματέο Γκαρσία κατά το παρελθόν έχει παίξει στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ! Αυτό το καλοκαίρι όμως ο Άρης έκανε το πιο δυνατό μπάσιμο. Εξάλλου στο Χαριλάου πρωτοείδαμε τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, τον οποίο θέλει να πουλήσει ο Ερυθρός Αστέας.

Η ιστοσελίδα «mozzartsport» σημειώνει πως η ομάδα του Βελιγραφίου έχει ορίσει τιμή… εκκίνησης στον παίκτη στα 2.2 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα στο ρεπορτάζ της, σημειώνει πως ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση 1,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο όπως υπογραμμίζει, οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα είναι ενοχλημένοι από το γεγονός πως ο Γκαρσία δεν είπε το… ναι στην Ράσινγκ Κλουμπ, η οποία έδινε 2,5 εκατ. ευρώ.

Το αποτέλεσμα από το παραπάνω, είναι ο Ερυθρός Αστέρας να ορίσει την τιμή για τον Ματέο Γκαρσία στα 2,2 εκατ. ευρώ, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ενόχληση τους για το γεγονός πως ο παίκτης… χάλασε την μεταγραφή στην Ράσινγκ.

Μάλιστα σημειώνουν πως: «Στον Ερυθρό αποφάσισαν πως αν ο Ματέο Γκαρσία θέλει να πουληθεί στην Ελλάδα, αυτό θα γίνει μόνο αν οι ομάδες δώσουν 2.200.000 ευρώ. Ούτε σεντ λιγότερο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags