Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Φοβερό σενάριο για τον Πορτογάλο - "Σκάει" τεράστια πρόταση και έμψυχο αντάλλαγμα από σπουδαία ομάδα!
| 2020-08-13 13:53:00

Φοβερό σενάριο για Σεμέδο - "Σκάει" τεράστια πρόταση και έμψυχο αντάλλαγμα από σπουδαία ομάδα!

Sportdog Team
Φοβερό σενάριο για Σεμέδο - "Σκάει" τεράστια πρόταση και έμψυχο αντάλλαγμα από σπουδαία ομάδα!

Ολυμπιακός - Ρούμπεν Σεμέδο: Παρότι το τελευταίο διάστημα το όνομα του Πορτογάλου στόπερ έχει συνδεθεί περισσότερο με την Μπενφίκα, η Πόρτο είναι αυτή που θέλει να κάνει τελικά το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτησή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Α' Bola", οι "δράκοι" θέλουν να μπουν γερά στη "μάχη" για την μεταγραφή του και είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν 10 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό για να τον κάνουν δικό τους.

Μάλιστα, δεν μένουν μόνο στα χρήματα, καθώς υποστηρίζουν ότι η Πόρτο σκέφτεται να παραχωρήσει και ως έμψυχο αντάλλαγμα στον Ολυμπιακό τον 23χρονο Νιγηριανό στόπερ, Τσιντόζι Αβαζιέμ.

Πρόκειται για τον αμυντικό που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λεγανές, έχοντας στο πλάι του στην άμυνα τον Δημήτρη Σιόβα, ωστόσο ο δανεισμός του έληξε και επέστρεψε στην Πόρτο.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο ατζέντης του Ρούμπεν Σεμέδο, ο Ουλίσες Σάντος, αναφέροντας πως: «Ειχε μια εκπληκτική χρονιά με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό έχει αρκετές προτάσεις. Κοιτάμε όλες τις περιπτώσεις πολύ προσεκτικά μαζί με τον Ολυμπιακό».

Σε ερώτηση δε για το αν ενδιαφέρεται η Πόρτο, απάντησε ότι: «Δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι πως είμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε κάθε σύλλογο που ενδιαφέρεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags