Facebook Pixel Απίστευτο deal για πρώην της ΑΕΚ, πάνω από 1 εκατ.
| 2020-08-13 15:40:00

Απίθανο deal για πρώην της ΑΕΚ - Πάνω από 1 εκατ. - "Καψούρα" Ουζουνίδη - Τον θυμάσαι;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απίθανο deal για πρώην της ΑΕΚ - Πάνω από 1 εκατ. - "Καψούρα" Ουζουνίδη - Τον θυμάσαι;

Τον θυμάστε τον Άλεφ; Ο Βραζιλιάνος χαφ πέρασε από την ΑΕΚ τη σεζόν 2018-2019, έχοντας 36 συμμετοχές και 2 γκολ με γενικότερη αξιοπρεπή παρουσία. 

Ο 25χρονος μέσος, ωστόσο, δεν έμεινε στην Ένωση μετά το τέλος του δανεισμού του, παρόλο που έγιναν προσπάθειες παραμονής του, μιας και η Μπράγκα αξίωνε τότε ένα αρκετά σημαντικό ποσό, πάνω από 1 εκατ. ευρώ, για να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή.

Τελικά, ο παίκτης μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι στον ΑΠOΕΛ, ξανά δανεικός από τον πορτογαλικό σύλλογο, μετρώντας 36 συμμετοχές και 1 γκολ. Ο Aλεφ είχε καλή παρουσία, άρεσε στον κόουτς Ουζουνίδη (τον είχε και στην AΕΚ) ωστόσο ο κυπριακός σύλλογος δεν πλήρωσε τη ρήτρα για την αγορά του, η οποία ξεπερνούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, το 1 εκατ. ευρώ.

Ο Άλεφ, λοιπόν, φαίνεται πως βρίσκει επιτέλους ένα μόνιμο λιμάνι στην καριέρα του καθώς έδωσε τα χέρια σήμερα με την ουγγρική Φέχερβαρ (γνωστή ως Βιντεότον ή Βίντι). Ο νεαρός χαφ μετά από απανωτούς δανεισμούς σε Μαρσέιγ, Απόλλωνα, ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ παραχωρείται από την Μπράγκα με κανονική μεταγραφή στους δευτεραθλητές Ουγγαρίας και, μάλιστα, με ένα ποσό που συνολικά (μαζί με το συμβόλαιο του παίκτη) ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Bίντι είχε αποκλειστεί από την AΕΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τον Αύγουστο του 2018, ενώ τον χειμώνα του ίδιου έτους είχε κοντραριστεί στους ομίλους του Europa League με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο είχε κερδίσει εντός κι εκτός έδρας. 

Όσον αφορά το deal για τον Aλεφ, φέρει τη σφραγίδα των μάνατζερ του Ραζβάν Λουτσέσκου (προπονητή του ΠΑΟΚ στις δύο ήττες από την ουγγρική ομάδα), Γιώργου Φούγια και Δημήτρη Καρύδα. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags