Facebook Pixel Sportdog.gr | Απόφαση-σοκ από UEFA - Τότε θα αναβάλλεται ένα παιχνίδι λόγω κορωνοϊού - Ποιες οι κυρώσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-13 18:25:00

Απόφαση-σοκ από UEFA - Τότε θα αναβάλλεται ένα παιχνίδι λόγω κορωνοϊού - Ποιες οι κυρώσεις!

Sportdog Team
Απόφαση-σοκ από UEFA - Τότε θα αναβάλλεται ένα παιχνίδι λόγω κορωνοϊού - Ποιες οι κυρώσεις!

UEFA: Διευκρινίσεις σχετικά το πότε αναβάλλεται ένα παιχνίδι λόγω κορωνοϊού και ποιες προϋποθέσεις υπάρχουν για να διεξαχθεί, έκανε μια δημοσιογράφος.

Συγκεκριμένα η Σούζικ Ρακ, με αφορμή το αποψινό παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Λειψία και τα δυο κρούσματα κορωνοϊού που υπήρχαν σε παίκτες των Ισπανών, θέλησε να προβεί σε ορισμένες διευκρινήσεις μέσα από την UEFA.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες που έρχονται από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία αναφέρουν ότι εφόσον μια ομάδα χτυπηθεί από τον κορωνοϊό, το ματς της θα μπορεί να γίνει εφόσον υπάρχουν δεκατρείς διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ένας τερματοφύλακας.

Σε αντίθετη περίπτωση, το παιχνίδι οδεύει προς αναβολή και η ομάδα που δεν μπορεί να αγωνιστεί καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή της ποδοσφαιριστές ή τερματοφύλακες, όπως προβλέπετε από την UEFA, τότε θα θεωρείται υπαίτια και το όλο θέμα θα κριθεί στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags