Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε το... θαύμα η Λειψία - Πέταξε έξω την Ατλέτικο του Σιμεόνε στο 88’ και ονειρεύεται! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2020-08-13 23:51:00

Έκανε το... θαύμα η Λειψία - Πέταξε έξω την Ατλέτικο του Σιμεόνε στο 88’ και ονειρεύεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έκανε το... θαύμα η Λειψία - Πέταξε έξω την Ατλέτικο του Σιμεόνε στο 88’ και ονειρεύεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εκτυλίχθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Λειψία για τους "8" του Champions League, με τους Ταύρους να πανηγυρίζουν την πρόκριση με 2-1

Οι Γερμανοί κατάφεραν να πάρουν το "χρυσό εισιτήριο" για τους "4" στο 88’, όταν το σκορ ήταν στο 1-1, με τον Άνταμς να είναι εκείνος που λύτρωσε την Λειψία και την έστειλε στον μεγάλο ημιτελικό με την Παρί.

Ο Ντάνι Όλμο άνοιξε το σκορ στο 51’, ο Φέλιξ κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος στο 71’ αλλά οι Γερμανοί πίστεψαν στο όνειρο και έφτασαν στην ανατροπή-πρόκριση.

Στο αγωνιστικό τώρα οι Ταύροι ήταν εκείνοι που μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με το καλημέρα δημιούργησαν ευκαιρίες. Ο Χάλστενμπεργκ στο 4’ εκμεταλλευόμενος την… τρικυμία στην άμυνα των Μαδριλένων έκανε από κοντά ένα σουτ, το οποίο έφυγε άουτ χάνοντας μια τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 10’ ήρθε και η πρώτη καλή στιγμή για τους παίκτες του Σιμεόνε, με τον Σαούλ να εκτελεί ένα φάουλ, τον Σάβιτς να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο Γκουλάσι να λέει όχι.

Οι Ροχιμπλάνκος στο 15’ διαμαρτυρήθηκαν για ένα πέναλτι στον Σαούλ αλλά μετά από έλεγχο που έγινε και στο VAR, δεν χρεώθηκε κάποια παράβαση. Η Ατλέτικο φώναξε εκ νέου για πέναλτι στο 26’ για χέρι του Χιμένες αλλά και πάλι δεν δόθηκε κάτι.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τη Λειψία να είναι σαφώς ανώτερη από την Ατλέτικο αλλά να μην έχει κατορθώσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ότι δεν έκανε λοιπόν στο πρώτο 40λεπτο το πέτυχε στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 51’ με τον Σάμπιτσερ να κάνει τη σέντρα από δεξιά και ο Ντάνι Όλμο με κεφαλιά να γράφει το 1-0.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε στη συνέχεια προσπάθησαν να κερδίσουν χώρο μέσα στο γήπεδο, αλλά εξακολουθούσαν να πέφτουν σε λάθη και να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα. Η είσοδος του Ζάο Φελίξ στο γήπεδο άλλαξε την εικόνα του ματς, με τον Πορτογάλο να κερδίζει το πέναλτι που έφερε στα ίσια το παιχνίδι.

Ο Κλόστερμαν ανέτρεψε τον νεαρό άσο μέσα στην περιοχή και εκείνος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1 στο 71’ μετατρέποντας το παιχνίδι σε… ροντέο.

Η Λειψία όμως έδειχνε αποφασισμένη να κυνηγήσει μέχρι τέλους το… θαύμα και δεν τα παράτησε. Έτσι κι έγινε στο 88’ με τον Άνταμς να σκοράρει για το 2-1, σοκάροντας του Ισπανούς.

Ο Ανχελίνο από αριστερά έβγαλε για τον Άνταμς, που έκανε το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στον Σάβιτς άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Όμπλακ.

Η Ατλέτικο πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό προκειμένου να βρει το γκολ της ισοφάρισης και να στείλει το ματς στην παράταση αλλά δεν τα κατάφερε, με το ευρωπαϊκό της ταξίδι να ολοκληρώνεται στη φάση των 8’ του Champions League.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων: 

Λειψία: Γκουλάστσι, Ανχελίνιο, Ουπαμεκανό, Κλόζτερμαν, Ενκουνκού, Χάλζτενμπεργκ, Όλμο, Ζάμπιτσερ, Πόουλσεν, Καμπλ, Λάιμερ

Ατλέτικο: Όμπλακ, Χιμένες, Τρίπιερ, Σάβιτς, Λόντι, Ερέρα, Σαούλ, Κόκε, Καρασκό, Γιορέντε, Ντιέγκο Κόστα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags