Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απίστευτος Μακέντα! "Όχι" σε όλους - Μένει στον ΠΑΟ - Τρελή ανατροπή - Τα... έχει πάρει ο Ρόκα!
| 2020-08-14 12:05:00

Απίστευτος Μακέντα! "Όχι" σε όλους - Μένει στον ΠΑΟ - Τρελή ανατροπή - Τα... έχει πάρει ο Ρόκα!

Sportdog Team
Απίστευτος Μακέντα! "Όχι" σε όλους - Μένει στον ΠΑΟ - Τρελή ανατροπή - Τα... έχει πάρει ο Ρόκα!

Παναθηναϊκός: Πολλά γράφονται τις τελευταίες ημέρες, σχεδόν σε καθημερινή βάση, για την υπόθεση πώλησης του Φεντερίκο Μακέντα. Είτε προέρχονται από αναπαραγωγή ξένων δημοσιευμάτων, είτε από "πράσινες" διαρροές αφού κάνει μπαμ πως ο Τσάβι Ρόκα (ΜΟΝΟ) θέλει να πουλήσει τον Ιταλό επιθετικό, άρα τον συμφέρει να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά του. Θεωρώντας προφανώς πως έτσι μπορεί, κάποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες να "τσιμπήσει" ανεβάζοντας την προσφορά της.

Ανεξάρτητα, πάντως, από όσα κυκλοφορούν δεξιά κι αριστερά, είτε με τη μορφή πληροφοριών, είτε ως δημοσιεύματα, υπάρχουν τα εξής δύο δεδομένα: καμία ομάδα (σέρβικη, τούρκικη ή αραβική) μέχρι τώρα δεν πλησιάζει καν τις 700.000 ευρώ, ποσό που αποτελεί το μίνιμουμ των απαιτήσεων του Παναθηναϊκού, ώστε να υπάρξει deal. Και δευτερον  η πλευρά του παίκτη, δηλαδή Κίκο και γραφείο Ραϊόλα, έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι σε αυτή την υπόθεση. Και το σημαντικότερο; Δεν δείχνουν να βιάζονται!

Ερυθρός Αστέρας, Λιντς, Αλάνιασπορ, Μπαντίγια είναι οι ομάδες που γράφτηκε πως ενδιαφέρονται ενώ κάποιες έχουν κάνει και προσφορές στον Μακέντα. Απο τις 4 πάντως μόνο οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν επίσημα παραδεχτεί τις κινήσεις τους για τον Ιταλό. Με τον κόουτς Στάνκοβιτς όμως, να παραδέχεται πως είναι πλέον καθαρά απόφαση του Μακέντα. Βλέπετε ο Ιταλός έχει ήδη πεί δυο "όχι" στον Ερυθρό Αστέρα, που συνεχίζει να το παλεύει ποντάροντας κυρίως στο ότι ο γιος του κόουτς Στάνκοβιτς είναι στο ίδιο γραφείο με τον Μακέντα, δηλαδή "ομόσταβλοι" στους Ραϊόλα!

Ο Μακέντα είναι πολύ επιφυλακτικός για... Βελιγράδι, σχεδόν αρνητικός για Τουρκία και μόνο με πρόταση πάνω από το εκατομμύριο ετησιως θα πήγαινε Ντουμπάι ή Κατάρ. Αυτα τα έχει ξεκαθαρίσει, συζητώντας και με τους εκπροσώπους του, Ιταλούς και Έλληνα...

Άντε να κάνω και την τελική σούμα, σε μια υπόθεση που έχει πολύ... επικοινωνία αλλά ελάχιστη απο την πλευρά του Μακέντα. Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ σήμερα για να ... ανοίξω μάτια, μεταφέροντας τα θέλω του πρώτου σκόρερ του Παναθηναϊκού και τις σκέψεις για το μέλλον του.

1. Ο Μακέντα δεν βιάζεται... Ούτε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ούτε να συμφωνήσει με κάποια άλλη ομάδα που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

2. Στον Μακέντα ντε φάκτο αρέσει πάρα πολύ η ζωή στην Αθήνα αλλά και η ομάδα του Παναθηναϊκού. Περνάει πολύ ωραία και στα δύο.

3. Ο Μακέντα έχει συμβόλαιο με το "τριφύλλι" για άλλους 11 μήνες και όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει ο Γενάρης, οι επιλογές του φυσιολογικά θα αυξάνονται.Και σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο που θα κρατησει και όλο τον Σεπτέμβριο αλλά και στη χειμερινή ενώ εξυπακούεται πως το επόμενο καλοκαίρι οι επιλογές του θα είναι ακόμα (πολύ) περισσότερες!

4. To πιο σημαντικό; ο Μακεντα είναι έξυπνος αλλά και έμπειρος πλέον. Έχει διαπιστώσει πως ο Παναθηναϊκός, δια του Τσάβι Ρόκα,  δεν θα του κάνει πρόταση ανανέωσης, παρότι o ίδιος θα το ήθελε πολύ. Αντιλαμβάνεται πως αν είχε τέτοια πρόθεση ο Παναθηναϊκός, θα το έχει ήδη κάνει.

5. Σε αντίθεση με τον Μακέντα η διοίκηση και γενικά η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι που βγάζουν προς τα έξω ΜΟΝΟ το ενδεχόμενο πώλησής του! Έλα όμως, που ο Κίκο το καταλαβαίνει πολύ καλά αυτό. Και για τους λόγους που προαναφέραμε (περνάει καλά στον ΠΑΟ, έχει τις επιλογές μπροστά του), ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ.

6. Η ιδανική επιλογή για τον Μακέντα θα είναι εκείνη που θα τον ικανοποιεί και η ομάδα και η χώρα και τα χρήματα. Αυτή τη στιγμή στον Παναθηναϊκό καλύπτουν πλήρως τον Ιταλό τα πρώτα δυο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη - Αυτή θα είναι η τελευταία μεταγραφή στον ΠΑΟ - Τον διάλεξε ο Βόβορας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags