Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα δημοσιεύματα για τον Μάρκο Λιβάγια, που βάζουν στο παιχνίδι τις Τραμπζονσπόρ και Λάτσιο.
| 2020-08-14 13:37:00

Χαμός με Λιβάγια! Δεν... παίζει μόνη της η Φενέρ - Ενδιαφέρον και από Ιταλία

Sportdog Team
Χαμός με Λιβάγια! Δεν... παίζει μόνη της η Φενέρ - Ενδιαφέρον και από Ιταλία

ΑΕΚ: Νέα δημοσιεύματα για τον Μάρκο Λιβάγια, που βάζουν στο παιχνίδι τις Τραμπζονσπόρ και Λάτσιο.

Ο Κροάτης άσος μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ, καθώς η Φενέρ δείχνει να ενδιαφέρεται αρκετά για την περίπτωσή του ωστόσο δεν είναι η μόνη. Ωστόσο ισπανικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα, το ισπανικό Τintaamarilla τονίζει σε δημοσίευμά του, πως είναι λίγα τα 2.5 εκατομμύρια που σκέφτεται να δώσει η  Φενέρ για τον Λιβάγια και γίνεται αναφορά και στην Λάτσιο.

Αναλυτικά το ισπανικό δημοσίευμα:

«Το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια δείχνει εκτός Ελλάδος. Ο Κροάτης που τελείωσε τη σεζόν με 15 γκολ και 12 ασίστ στην ΑΕΚ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων με την Φενέρμπαχτσε πρώτη.

Η ΑΕΚ θα απέρριπτε την πρόταση των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που σκεφτόταν να καταθέσει η Φενέρ καθώς είναι πολύ λίγα. Επειδή η Φενέρ απλώνει τα δίχτυα της και σε άλλους παίκτες, η Τράμπζονσπορ εξέφρασε επίσης το ενδιαφέρον της για τον Λιβάγια, ενώ οι Ιταλοί βάζουν στο παιχνίδι και τη Λάτσιο.

Αν κριθεί στο οικονομικό, οι Ιταλοί έχουν το πλεονέκτημα λόγω μεγαλύτερου μπάτζετ. Αν ο Λιβάγια φύγει από την ομάδα της Αθήνας, εκείνη θα κινηθεί για τον Ερικ Εσποσίτο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags