Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατακάρες ενόψει Μπεσίκτας - "Όλη η Κύπρος θα είναι ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-14 18:20:00

Ατακάρες ενόψει Μπεσίκτας - "Όλη η Κύπρος θα είναι ΠΑΟΚ - Αυτό πρέπει να γίνει με Βιεϊρίνια"

Sportdog Team
Ατακάρες ενόψει Μπεσίκτας - "Όλη η Κύπρος θα είναι ΠΑΟΚ - Αυτό πρέπει να γίνει με Βιεϊρίνια"

ΠΑΟΚ: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», μιλώντας για τα φλέγοντα ζητήματα του Δικεφάλου και τα επερχόμενα ματς με τη Μπεσίκτας.

Ο παλαίμαχος παίκτης τόνισε πως με την "έκρυθμη" κατάσταση που επικρατεί στα ελληνοτουρκικά ζητήματα, όλη η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι στο πλευρό του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μπεσίκτας, ενώ εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση με τον Αντελίνο Βιείρίνια και να παραμείνει στην ομάδα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την θέση του αριστερού μπακ: «Αν και εφόσον φύγει ο Γιαννούλης, η ομάδα θα πάρει οικονομικό όφελος που θα χρησιμοποιήσει για τον αντικαταστάτη του, ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί και σε μια τέτοια ομάδα τα φουλ μπακ πρέπει να έχουν επιθετικά χαρακτηριστικά».

Για το σύστημα του Φερέιρα αλλά και την τακτική: «Στο θέμα της τακτικής είναι θέμα τι παίκτες έχει η ομάδα, αν ο Φερέιρα πιστεύει πως με αυτούς τους παίκτες μπορεί να παίξει το 3-5-2, τότε δεν έχει σημασία το σύστημα που παίζει η ομάδα. Πάντα το σύστημα επιλέγεται με βάση τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών».

Για το παιχνίδι με την Μπεσίκτας: «Πρέπει να περάσει σε όλους τι παιχνίδι είναι αυτό, όλη η Ελλάδα και όλη η Κύπρος θα είναι ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί μόνος του να πάρει ένα παιχνίδι, το ομαδικό πνεύμα είναι το μυστικό για να πάρει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι και την πρόκριση. Το πάθος και η ενέργεια δεν φτάνουν, χρειάζεται και η τακτική. Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας είναι ένα ιδιαίτερο κίνητρο σε όλους, με την κατάσταση που υπάρχει».

Για τον Βιεϊρίνια: «Εχω ξεκάθαρη άποψη, για το καλό όλων πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μείνει στην ομάδα. Είναι ηγετική μορφή, πρέπει να είναι στα αποδυτήρια, μια ανακοίνωση ότι μένει θα δώσει ώθηση και στην ομάδα και στον κόσμο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags