Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τριπλό "μπαμ" Ολυμπιακού από Βραζιλιά - Κυνηγάει χάφαρο που ήθελε και ο ΠΑΟΚ - Φήμες για Μολέδο!
| 2020-08-15 08:03:00

Τριπλό "μπαμ" Ολυμπιακού από Βραζιλία - Κυνηγάει χάφαρο που ήθελε και ο ΠΑΟΚ - Φήμες για Μολέδο!

Sportdog Team
Τριπλό "μπαμ" Ολυμπιακού από Βραζιλία - Κυνηγάει χάφαρο που ήθελε και ο ΠΑΟΚ - Φήμες για Μολέδο!

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ραφίνια που έμεινε ελεύθερος από τη Φλαμένγκο και ενισχύεται με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της άμυνας του, ωστόσο δεν σταματάει εκεί.

Βραζιλιάνικο Μέσο (flaresenha.com) αναφέρει πως οι Ερυθρόλευκοι ήθελαν και δεύτερο ποδοσφαιριστή από τον σύλλογο. Ο λόγος για τον Γουίλιαν Αράο, τον 27χρονο αμυντικό χαφ που αγωνίζεται από το 2016 στη Φλαμένγκο. Σύμφωνα με όσα τονίζει το άρθρο, ο Ολυμπιακός κατέθεσε μία πολύ καλή πρόταση στη διοίκηση του συλλόγου για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, ωστόσο η συμφωνία δεν προχώρησε καθώς τόσο η ομάδα όσο και ο παίκτης δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τα ποσά που άκουσαν.

Το όνομα του Αράο δεν ακούγεται πρώτη φορά και είναι ιδιαιτέρως γνωστό στην Ελλάδα, παρότι δεν έχει παίξει ποτέ στην χώρα μας. Συγκεκριμένα το όνομά του είχε ακουστεί ξανά για τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2018 πολύ έντονα, ενώ λίγους μήνες μετά είχε απασχολήσει και τον ΠΑΟΚ. Συνολικά στη Φλαμένγκο ο Βραζιλιάνος χαφ έχει καταγράψει 169 συμμετοχές και έχει πετύχει 14 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέλος, στο πρωτοσέλιο του σημερινού «Πρωταθλητή», γίνεται λόγος για ακόμα έναν παλιό μας... γνώριμο και συγκεκριμένα για τον Ροντρίγκο Μολέδο. Ο 32χρονος στόπερ, πρώην του Παναθηναϊκού και νυν της Ιντερνασιονόλα επίσης στη Βραζιλία, επιστρέφει στο προσκήνιο ως αντι-Σεμέδο. Το όνομά του είχε απασχολήσει πολύ έντονα τους Πειραιώτες τα προηγούμενα καλοκαίρια.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα πάνω-κάτω με... τελειωμένο στον Ολυμπιακό - Μένει στο Λιμάνι, νέο συμβόλαιο - Επιλογή Μαρτίνς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags