Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Φεντερίκο Μακέντα: Βόμβα: "Τελειώνει" κορυφαίος άσος του Big-4 – Συμφώνησε με άλλη ομάδα – Φεύγει με… ψίχουλα!
| 2020-08-15 08:22:00

Βόμβα: "Τελειώνει" κορυφαίος άσος του Big-4 – Συμφώνησε με άλλη ομάδα – Φεύγει με… ψίχουλα!

Sportdog Team
Βόμβα: "Τελειώνει" κορυφαίος άσος του Big-4 – Συμφώνησε με άλλη ομάδα – Φεύγει με… ψίχουλα!

Παναθηναϊκός – Φεντερίκο Μακέντα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr, ο Κίκο Μακέντα απάντησε θετικά στην τρίτη και βελτιωμένη πρόταση του Ερυθρού Αστέρα!

Μετά από αρκετές ημέρες συζητήσεων ο Ιταλός επιθετικός πείστηκε από τους Σέρβους και είπε τελικά το "ναι" που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας του Βελιγραδίου. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 2 + 1 χρόνων με πάγιες ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ, ενώ μαζί με τα μπόνους που προσφέρει ο Ερυθρός Αστέρας, το ποσό μπορεί να... εκτοξευθεί στο 1 εκ. ευρώ!

Πάντως η συμφωνία του παίκτη με τη σερβική ομάδα δεν σημαίνει και την ολοκλήρωση της μεταγραφής, καθώς υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ερυθρού Αστέρα και η διοίκηση του συλλόγου του Βελιγραδίου δεν έχει βελτιώσει την προσφορά της στο Τριφύλλι.

Οι Σέρβοι πρόσφεραν περίπου 300.000 ευρώ στους Πράσινους και αρκετά μπόνους στόχων (Τσάμπιονς Λιγκ, τίτλοι κτλ), ένα ποσό που απέχει αρκετά από το 1 εκ. ευρώ με το οποίο κοστολογεί ο Παναθηναϊκός τον ποδοσφαιριστή! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags