Facebook Pixel Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: "Μπάσιμο" για πρώην παικταρά του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - Πολλά λεφτά - Θα… τρελάνει τον Σαββίδη!
| 2020-08-15 09:05:00

"Μπάσιμο" για πρώην παικταρά του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - Πολλά λεφτά - Θα… τρελάνει τον Σαββίδη!

Sportdog Team
"Μπάσιμο" για πρώην παικταρά του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός - Πολλά λεφτά - Θα… τρελάνει τον Σαββίδη!

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Σε όλα τα μέτωπα χτυπάει μεταγραφικά ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά τον Ραφίνια… φουλάρει για τρεις ακόμα τουλάχιστον μεταγραφές.

Στο Λιμάνι ψάχνουν για αριστερό μπακ, στόπερ και εξτρέμ και μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά ονόματα. Ένα εξ αυτών που κάνει ιδιαίτερο… ντόρο λόγω του παρελθόντος του στην Ελλάδα, είναι του Γκάρι Ροντρίγκες που έχει παίξει και στον ΠΑΟΚ!

Σημερινό πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή» τον συμπεριλαμβάνει στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών, αν και η περίπτωση του 29χρονου διεθνή εξτρέμ (σ.σ. παίζει αριστερά – δεξιά και υπό προϋποθέσεις στην κορυφή της επίθεσης) από το Πράσινο Ακρωτήρι  δεν είναι καθόλου εύκολη ούτε και φθηνή.

Ο Ροντρίγκες φέτος βρέθηκε ως δανεικός στην Φενέρμπαχτσέ από την Ιτιχάντ, όμως οι Τούρκοι σκέφτονται να διακόψουν τον διετή δανεισμό του. Θεωρούν πως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα πετυχαίνοντας σε 25 ματς, 3 γκολ αλλά και πέντε ασίστ και για αυτό ο σύλλογος σκέφτεται να διακόψει τον δανεισμό του, εξοικονομώντας έτσι τουλάχιστον 2 εκατ. ευρώ, ποσό που αναλογεί στο συμβόλαιο του.

Η χρηματιστηριακή αξία του Γκάρι είναι αυτή τη στιγμή στα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το συμβόλαιο του με την Ιτιχάντ έχει διάρκεια μέχρι το 2023!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Τούμπα! Φεύγει κορυφαίος άσος του ΠΑΟΚ πριν την Μπεσίκτας – Τρελό… χουνέρι σε Φερέιρα

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags