Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγαλύτερη... ξεφτίλα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα - Θυμήθηκαν την ντροπή στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-15 09:36:00

Η μεγαλύτερη... ξεφτίλα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα - Θυμήθηκαν την ντροπή στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η μεγαλύτερη... ξεφτίλα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα - Θυμήθηκαν την ντροπή στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε την απόλυτη ταπείνωση και ηττήθηκε με 8-2 από την Μπάγερν Μονάχου. Οπως είναι φυσικό η έκταση του σκορ έκανε το γύρο του κόσμου. Οι Καταλανοί στα γήπεδα της Πορτογαλίας υπέστησαν τη μεγαλύτερη ήττα στην Ιστορία τους σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Η Μπαρτσελόνα από το 1955 έχει συμμετάσχει σε 552 παιχνίδια και ουδέποτε είχε δεχτεί τόσα πολλά τέρματα. Η μεγαλύτερη ήττα μέχρι χθες ήταν αυτή απέναντι στη Βαλένθια τη σεζόν 1961-62 στο Κύπελλο Εκθέσεων με 6-2. 

Οι «μπλαουγκράνα» που δεν είχαν χάσει ποτέ με περισσότερα από 4 γκολ διαφορά τη σεζόν 1980-81 είχαν ηττηθε΄΄ι από την Κολωνία με 4-0. 

Η επόμενη βαριά ήττα των Καταλανών είχε ελληνικό στοιχείο. Στο τελικό του ΟΑΚΑ το 1994 η Μίλαν είχε επικρατήσει με 4-0 και είχε κατακτήσει το Champions League. 

Τη σεζόν 1997-98 η Ντιναμό Κιέβου είχε νικήσει με το ίδιο σκορ, όπως επίσης με 4-0 είχαν επιβληθεί και οι Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ. 

Πηγή: ΑΠΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags