Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο ΠΑΟΚ - Το... αίτημα Φερέιρα στην διοίκηση - Πρόβλημα με το συμβόλαιο του...
| 2020-08-15 11:27:00

Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο ΠΑΟΚ - Το... αίτημα Φερέιρα στην διοίκηση - Πρόβλημα με το συμβόλαιο του...

Sportdog Team
Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο ΠΑΟΚ - Το... αίτημα Φερέιρα στην διοίκηση - Πρόβλημα με το συμβόλαιο του...

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί. Στον ΠΑΟΚ δηλώνουν έτοιμοι για την ενίσχυση της ομάδας. Ποιο είναι το πλάνο; Ιδού:

Ο ΠΑΟΚ έχει έτοιμες λύσεις και ήδη έχουν προχωρήσει αρκετές επαφές με τους υποψήφιους. Πρώτη περίπτωση: Εφόσον πουληθεί ο Γιαννούλης (μέχρι χθες δεν είχε προχωρήσει το deal με κάποια ομάδα), υπάρχουν λύσεις. Η πρώτη βασική σταθερά είναι ο Κώστας Σταφυλίδης.

Όπως είχαμε γράψει, έχουν γίνει επαφές και εφόσον αποχωρήσει ο Γιαννούλης, τότε ο Σταφυλίδης αποτελεί την πρώτη επιλογή. Θα πρέπει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή με την ομάδα του, την Χοφενχάιμ. Ανοιχτό είναι το θέμα της συνιδιοκτησίας. Δεύτερη επιλογή (έχει εικόνα ο Ρέμπε) είναι ο Χιλιανός (με Σουηδικό διαβατήριο) Αλμπορνός που είχε παίξει την περσινή σεζόν στο Ανόβερο και τώρα είναι ελεύθερος. Πέρυσι έπαιξε σε 19 ματς. Θυμίζουμε πως για τον Αλμπορνός είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ πολύ έντονα πριν από ένα χρόνο. Υπάρχει και τρίτη επιλογή, που είναι πιο πολυσύνθετη, καθώς αφορά Βραζιλιάνο μπακ που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του.

Ο Φερέιρα ζήτησε επιθετικό εδώ και καιρό και στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να «σπρώξουν» ζεστό χρήμα για έναν καλό φορ. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να πουληθεί ένας εκ των δύο βασικών επιθετικών, για να έρθει ο φορ με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που ζητά ο Πορτογάλος τεχνικός. Μπορεί όμως, να προκύψει πώληση παίκτη σε άλλη θέση και σε συνδυασμό με τα χρήματα που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ και παράλληλα με ενδεχόμενη πρόκριση επί της Μπεσίκτας, να δοθεί μεγαλύτερο ποσό για τον εκλεκτό στην επίθεση.

Ανεξάρτητα αν μείνει ή φύγει ένας από τους δύο υπάρχοντες. Ανοιχτό παραμένει και το τι θα γίνει με ένα γκολκίπερ. Πρόσφατα η Λεχ Πόζναν εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον Ζίβκοβιτς, όμως το θέμα δεν προχώρησε. Εφόσον πουληθεί καποιος από τους γκολκίπερ, η τάση που επικρατεί είναι να αποκτηθεί ένας ποιοτικός, υψηλών προδιαγραφών για αυτή την θέση. Επαφές έχουν γίνει.

Πάμε και στα χαφ. Εκεί ο ΠΑΟΚ «πονάει» γιατί ο Βέρνμπλουμ έχει «βαρβάτο» συμβόλαιο, δεν βρίσκεται ακόμη σε καλή κατάσταση και ο Δικέφαλος θέλει να απαλλαγεί εδώ και καιρό. Εχουν γίνει συζητήσεις, όμως μέχρι χθες δεν είχε βρεθεί η χρυσή τομή. Αν φύγει ο Σουηδός, τότε ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός βασικού μέσου. Γενικά η φιλοσοφία που επικρατεί, είναι πως εάν αποχωρήσει με πώληση ή δανεισμό, βασικός παίκτης, τότε θα αντικατασταθεί, καθώς υπάρχουν λίστες με ικανούς παίκτες. Και οι επαφές με αρκετούς από αυτούς, είναι προχωρημένες.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags