Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Μεταγραφάρα" πριν την Μπεσίκτας - Μεγάλη επιστροφή
| 2020-08-15 20:00:00

"Μεταγραφάρα" στον ΠΑΟΚ πριν την Μπεσίκτας - Μεγάλη επιστροφή - Τον ετοιμάζει για 11άδα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Μεταγραφάρα" στον ΠΑΟΚ πριν την Μπεσίκτας - Μεγάλη επιστροφή - Τον ετοιμάζει για 11άδα!

ΠΑΟΚ: Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν θα είναι και ένα από τα πλέον σημαντικά της αγωνιστικής περιόδου συνολικά. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τη Μπεσίκτας σε μονό ματς στην Τούμπα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και έχει μια «χρυσή» ευκαιρία να προχωρήσει περαιτέρω, διεκδικώντας την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους.

Από τη στιγμή που ο Δικέφαλος έχει προχωρήσει σε μόλις δύο μεταγραφικές προσθήκες μέχρι στιγμής (Σβαμπ και Νινούα), κανείς δεν… περισσεύει για τον Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του μεγάλου ματς της 25ης Αυγούστου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, πάντως, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να λογίζει ως… εσωτερικές μεταγραφές τις επιστροφές των Κρέσπο και Ζαμπά μετά από πολύμηνους τραυματισμούς. Μεταξύ των δύο, αυτός που χρειάζεται περισσότερη δουλειά είναι ο δεύτερος, καθώς έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής σεζόν με σοβαρό τραυματισμό αλλά φέτος έχει μπει δυναμικά στη σεζόν.

Ο Ζαμπά έχει… δίψα για μπάλα και θέλει όσο τίποτα να επιστρέψει στα παλιά στάνταρ απόδοσης για να καθιερωθεί εκ νέου στον ΠΑΟΚ. Πληροφορίες αναφέρουν πως δουλεύει πολύ σκληρά και κάνει τα πάντα για να είναι απόλυτα έτοιμος και να παίξει κόντρα στη Μπεσίκτας. Ο Φερέιρα τον πιστεύει και απόδειξη είναι το γεγονός ότι τον έχει ξεκινήσει βασικό στα δύο φιλικά προετοιμασίας με Ατρόμητο και Βόλο, θέλοντας να του δώσει όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και αγωνιστικά λεπτά.

Θυμίζουμε πως πέρυσι ο Ζαμπά ξεκίνησε δυναμικά στα ευρωπαϊκά ματς του καλοκαιριού, όμως στη συνέχεια δεν ικανοποίησε τον Φερέιρα και τέθηκε στο περιθώριο μέχρι που τελικά τραυματίστηκε και η σεζόν του ολοκληρώθηκε πρόωρα.

Τα δεδομένα δείχνουν να είναι διαφορετικά φέτος για τον Βραζιλιάνο, που αφενός δείχνει σαφώς πιο ώριμος και «δουλευταράς» στην προπόνηση, και αφετέρου καλείται να ανταποκριθεί σε ένα διαφοροποιημένο ρόλο. Ο Δικέφαλος θα βασιστεί στο 3-4-2-1, σύστημα με εντελώς διαφορετική λογική από το 4-4-2, στο οποίο ο Ζαμπά δεν «κούμπωσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θα γίνει "κόλαση" - Ο Σαββίδης πήρε παίκτη από τον Κούγια και τον... δίνει στον Μπέο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags