Facebook Pixel Ολυμπιακός - Champions League: Σενάριο… σοκ για Ολυμπιακό! Στον "αέρα" όλη η χρονιά – Χάνουν τρελά εκατομμύρια στο Λιμάνι
Ποδόσφαιρο
| 2020-08-16 08:53:00

Σενάριο… σοκ για Ολυμπιακό! Στον "αέρα" όλη η χρονιά – Χάνουν τρελά εκατομμύρια στο Λιμάνι

Sportdog Team
Σενάριο… σοκ για Ολυμπιακό! Στον "αέρα" όλη η χρονιά – Χάνουν τρελά εκατομμύρια στο Λιμάνι

Ολυμπιακός - Champions League: Η πρόκριση της Λιόν επί της Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία και έκλεισε η τετράδα του Chmapions League, δημιούργησε… προβληματισμό στο Λιμάνι.

Εκτός από το ότι αποτέλεσε έκπληξη πρώτου μεγέθους, δεν... άρεσε και τόσο στον Ολυμπιακό, ο οποίος προφανώς και στήριζε τη Μάντσεστερ Σίτι για να μπορεί να ξέρει το μέλλον του.

Θυμίζουμε, ότι στον προηγούμενο γύρο της διοργάνωσης, οι Γάλλοι αποκλείοντας τη Γιουβέντους έκαναν ένα σημαντικό δώρο στους Πειραιώτες, αφού τους έστειλαν απευθείας στα πλέι οφ του Champions League και ταυτόχρονα στους ομίλους του Europa League.

Όλα αυτά βέβαια υπό προϋποθέσεις, διότι σε περίπτωση που η γαλλική ομάδα κατακτήσει το τρόπαιο τότε δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. Εάν η Λιόν πάρει το τρόπαιο θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επόμενο Champions League και θα στείλει τους «Ερυθρολεύκους»… πίσω στον τρίτο προκριματικό γύρο. Εάν συμβεί αυτό τότε οι Πειραιώτες θα έχουν παιχνίδι στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου και μάλιστα θα είναι μονό όπως του ΠΑΟΚ με τη Μπεσίκτας.

Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει η Λιόν να αποκλείσει στα ημιτελικά τη Μπάγερν Μονάχου και στη συνέχεια στον τελικό να επικρατήσει του νικητή του ζευγαριού Λειψία – Παρί. Δύσκολο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είναι απλά δύο 90λεπτα!

Στο Λιμάνι λοιπόν, θα περιμένουν με αγωνία μέχρι το βράδυ της Τετάρτης το παιχνίδι Μπάγερν – Λιόν, καθώς όλος ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά βρίσκεται τώρα στον… αέρα, όπως και τα 10 εκατομμύρια ευρώ που είχαν εξασφαλισμένα με την παρουσία τους στα πλέι οφ (σ.σ. 5 εκατ. από τα πλέι οφ και 5 στο χειρότερο σενάριο που συνέχιζαν στο Europa).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags