Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάρτσα: Αυτοί φεύγουν – Πάει για τεράστια μεταγραφή – Τέλος ο… Ολυμπιακός!
| 2020-08-17 15:17:00

Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάρτσα: Αυτοί φεύγουν – Πάει για τεράστια μεταγραφή – Τέλος ο… Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στην Μπάρτσα: Αυτοί φεύγουν – Πάει για τεράστια μεταγραφή – Τέλος ο… Ολυμπιακός!

Μπαρτσελόνα: Ο Ερίκ Αμπιντάλ αναμένεται να είναι, μαζί με τον Κίκε Σετιέν, ανάμεσα στα «θύματα» του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, που άρχισε στις 12:00, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις, μετά την καταστροφική ήττα (8-2) της περασμένης Παρασκευής από την Μπάγερν στο «Ντα Λουζ» για την προημιτελική φάση του Champions League.

Ο 40χρονος Γάλλος αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού το 2014, γνωρίζει, σύμφωνα με την εφημερίδα της Καταλωνίας Mundo deportivo, πως θα είναι μεταξύ εκείνων που θα αποτελέσουν παρελθόν για την Μπαρτσελόνα.

«Μόνο οι Τερ Στέγκεν, Λενγκλέ, Ντε Γιονγκ και Μέσι, μαζί με τους Πούιγκ και Φατί, που θα προωθηθούν στην πρώτη ομάδα, δείχνουν σήμερα αμετακίνητοι» αναφέρει η εφημερίδα. 

Επίσης, άλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει να επεξεργάζεται το σχέδιο επιστροφής του Νεϊμάρ, ετοιμάζοντας πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ και τον Γκριεζμάν στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags