Facebook Pixel Ολυμπιακός: Οι Απόστολος Μαρτίνης, Βασίλης Σουρλής, Ηλίας Καραργύρης και Κωνσταντίνος Τζολάκης πρόκειται να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.
| 2020-08-17 17:28:00

Τα... λαβράκια του Μαρτίνς - Αυτούς έχει καλέσει στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Τα... λαβράκια του Μαρτίνς - Αυτούς έχει καλέσει στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Οι Απόστολος Μαρτίνης, Βασίλης Σουρλής, Ηλίας Καραργύρης και Κωνσταντίνος Τζολάκης πρόκειται να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται στις μικρότερες ομάδες των Ερυθρόλευκων και θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η προετοιμασία πρόκειται να ξεκινήσει αύριο και ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να φέρει ελάχιστες περιπτώσεις παικτών που θέλει να δοκιμάσει, αφού ο χρόνος πιέζει αρκετά.

Ο πρώτος που θα δώσει το… παρών θα είναι ο Απόστολος Μαρτίνης, ο οποίος είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και επί της ουσίας πρόκειται για μέλος της πρώτης ομάδας, αφού είχε συμπεριληφθεί ακόμη και στην αποστολή για το Γουλβερχάμπντον.

 Επίσης έχει ειδοποιηθεί ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος είναι 17 ετών και είναι μεσοεπιθετικός και είχε λάβει μέρος και στην περσινή προετοιμασία του Ολυμπιακού. Ακόμα ο Ηλίας Καραργύρης που προπονείται ήδη με την ομάδα και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος πήρε και παιχνίδια με την πρώτη ομάδα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags