Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Ρουκέτες" στην Τούμπα - Ξαφνική "επίθεση" στον Δικέφαλο
| 2020-08-17 22:08:00

"Ρουκέτες" στην Τούμπα - Ξαφνική "επίθεση" στον ΠΑΟΚ - Εντολή Σαββίδη - "Χαστούκι" απ’ έξω!

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Ρουκέτες" στην Τούμπα - Ξαφνική "επίθεση" στον ΠΑΟΚ - Εντολή Σαββίδη - "Χαστούκι" απ’ έξω!

ΠΑΟΚ: Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι πληροφορίες που έφτασαν στην Τούμπα ενόψει της αναμέτρησης με την Μπεσίκτας, δεν είναι ευχάριστες.

Συγκεκριμένα, στον ΠΑΟΚ βλέπουν με καχυποψία δημοσιεύματα και ρεπορτάζ στην Τουρκία, όπως αυτό που παρουσίαζε τον Ιβάν Σαββίδη ως… φανατικό πρόεδρο και μερίδα οπαδών ως φασίστες και εκτιμούν πως δεν είναι τυχαία.

Στη Θεσσαλονίκη πλέον ακούγεται πολύ έντονα, πως όλα αυτά αφορούν μία προσπάθεια των Τούρκων ώστε να προκαλέσουν τεχνηέντως ένταση από τη μεριά τους καθώς ετοιμάζονται να καταθέσουν αίτημα για αλλαγής έδρας στην ΟΥΕΦΑ.  

Αυτό άλλωστε... παραδέχεται μέσα σε άκρες και η Hurriyet που επικαλείται "εντάσεις για πολιτικά και εθνικά θέματα" που επιτρέπουν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου να αποφασίσει για τη διεξαγωγή του αγώνα σε ουδέτερη έδρα παρά τον ορισμό της Τούμπας.  

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι το ρεπορτάζ που έσκασε πριν λίγες ώρες στην Τουρκία, όπου σχολιάζουν την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη προ ημερών στους παίκτες του Δικεφάλου. Στο μήνυμά του, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Forza ο ιδιοκτήτης των "ασπρόμαυρων" είχε πει: "Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Άλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα".

Το συγκεκριμένο σχόλιο έγινε γνωστό στην Τουρκία με συνέπεια να αποτελέσει πρώτο θέμα σε αρκετές αθλητικές αλλά και πολιτικές ιστοσελίδες, οι οποίες ανέφεραν πως ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου είναι προβοκάτορας και σηκώνει τους τόνους ενόψει του αγώνα.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν δεν κρύβουν την ανησυχία τους και εκτιμούν πως τις επόμενες ημέρες τα... χτυπήματα από την Τουρκία θα αυξηθούν. Μάλιστα, ήδη έχει δοθεί σχετική εντολή από τη διοίκηση στους ανθρώπους του συλλόγου που ασχολούνται με τα σχετικά ζητήματα, ώστε να είναι πανέτοιμοι σε παν ενδεχόμενο. Ακόμα και αν η Μπεσίκτας καταθέσει τελικά αυτό το αίτημα για αλλαγή έδρας, ο Δικέφαλος θα είναι έτοιμος να το αντικρούσει, ενώ από όσα γνωρίζουν, ούτε η UEFA είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Αποχωρεί άμεσα τεράστιο όνομα - Λήγει το συμβόλαιό του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags