Facebook Pixel Ολυμπιακός – Γκάρι Ροντρίγκες: Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη στο Λιμάνι! Ανατροπή με τον… κομμένο – Ποιος κάνει "δώρο" τον Ροντρίγκες
| 2020-08-18 08:34:00

Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη στο Λιμάνι! Ανατροπή με τον… κομμένο – Ποιος κάνει "δώρο" τον Ροντρίγκες

Sportdog Team
Διπλό "μπαμ" Μαρινάκη στο Λιμάνι! Ανατροπή με τον… κομμένο – Ποιος κάνει "δώρο" τον Ροντρίγκες

Ολυμπιακός – Γκάρι Ροντρίγκες: Μεταγραφικές εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένεται να έχουμε τα επόμενα 24ωρα στον Ολυμπιακό.

Ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα ο Χοσέ Χολέμπας, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα, ενώ την Τετάρτη θα έρθει στην χώρα μας για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει και ο Ραφίνια.

Από εκεί και πέρα, στο Λιμάνι… φουλάρουν για άλλες δύο κινήσεις, αυτή του αριστερού μπακ και του εξτρέμ, όπου πλέον δύο ονόματα «παίζουν» δυνατά.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας το όνομα που έχει επιστρέψει στην επικαιρότητα και στα πρωτοσέλιδα, είναι αυτό του Μιγκέλ Τράουκ. Ο 27χρονος μπακ δεν υπολογίζεται από τη Σεντ Ετιέν και αναμένεται να αποχωρήσει, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό των Γάλλων με τους «Ερυθρολεύκους». Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με τον παίκτη, όχι όμως με την ομάδα του και για αυτό είχε… παγώσει τη μεταγραφή. Τις τελευταίες ώρες ωστόσο όλα δείχνουν πως θα έχουμε ανατροπή στην υπόθεση και ότι άμεσα θα γίνει νέα πρόταση!

Όσον αφορά τον εξτρέμ, οι Πειραιώτες… φουλάρουν για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος βρίσκεται στη Φενέρ με διετή δανεισμό και συμβόλαιο δύο εκατομμυρίων ευρώ. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ και οι Τούρκοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να διακόψουν την συμφωνία τους και να τον «γυρίσουν πίσω». Γι’ αυτό λοιπόν και αυτοί θα προσπαθήσουν να… σπρώξουν τον παίκτη προς το Λιμάνι, ώστε να δεχθούν οι Σαουδάραβες πιο εύκολα την ακύρωση του deal.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αποκάλυψη για Χολέμπας! Απίστευτα... μπινελίκια στου Ρέντη - Παίρνει σκληρά μέτρα ο Μαρτίνς

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags