Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Σάββας Θεοδωρίδης: Συγκλονιστικό "αντίο" Κούγια στον Σάββα Θεοδωρίδη - Μεγάλες ατάκες για τον... παράδεισο!
| 2020-08-18 16:07:00

Συγκλονιστικό "αντίο" Κούγια στον Σάββα Θεοδωρίδη - Μεγάλες ατάκες για την μπάλα στον... παράδεισο!

Sportdog Team
Συγκλονιστικό "αντίο" Κούγια στον Σάββα Θεοδωρίδη - Μεγάλες ατάκες για την μπάλα στον... παράδεισο!

Στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας αναφέρει: 

«Σάββα αδελφέ – φίλε – γείτονα, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση σε κάποιο γήπεδο στον παράδεισο.

Τότε είμαι βέβαιος ότι θα σου βάλω τα γκολ, που δεν πρόλαβα να σου βάλω σε αυτόν το μάταιο κόσμο, που μισεί και ζηλεύει όποιον ξεχωρίζει με τίμιο τρόπο σε αυτήν την μικρής διάρκειας επίγεια ζωή.

Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια».

Ανακοίνωση για την απώλεια του ιστορικού παράγοντα του Ολυμπιακού εξέδωσε και η ΠΑΕ ΑΕΛ: 

«Κορυφαία περίπτωση γνησίου ποδοσφαιρανθρώπου, καθώς υπηρέτησε με πρωτόγνωρο πάθος την αγαπημένη του ομάδα, τον Ολυμπιακό, ως παίκτης, διοικητικός παράγοντας και τελευταία ως επίτιμος πρόεδρος.

Πολλές φορές οι ενέργειές του προκάλεσαν αντιδράσεις, ωστόσο ουδέποτε κανείς αμφέβαλλε για την αγνότητά του, ακόμη κι όταν το οπαδικό στοιχείο υπερτερούσε των προθέσεών του. Σε κάθε περίπτωση, ο Σάββας Θεοδωρίδης, υπήρξε θρύλος για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. 
 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ, σεβόμενη τις κορυφαίες προσωπικότητες, ειδικά εκείνες που συνδύασαν με μοναδικό τρόπο το ποδόσφαιρο με την επιστήμη, αποχαιρετά ως θρύλο τον Σάββα Θεοδωρίδη και συλλυπείται βαθύτατα τους οικείους του και την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αρχιπιστός στρατιώτης της οποίας υπήρξε για 7 σχεδόν δεκαετίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags