Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βόμβα Αλαφούζου - Νέος Βιγιαφάνιες στον ΠΑΟ
| 2020-08-18 18:10:00

Βόμβα Αλαφούζου - Νέος Βιγιαφάνιες στον ΠΑΟ - Χαφ που κάνει τη διαφορά - Τρελό συμβόλαιο!

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα Αλαφούζου - Νέος Βιγιαφάνιες στον ΠΑΟ - Χαφ που κάνει τη διαφορά - Τρελό συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη αρκετές κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Πράσινοι απέκτησαν τους Αϊτόρ, Βέλεθ, Βιγιαφάνιες, Σαβιέρ και Ιωαννίδη, ενώ προ των πυλών είναι ο Φακούντο Σάντσες.

Σιγά σιγά οι "τρύπες" στο ρόστερ του Τριφυλλιού κλείνουν, όμως δεν έχει γίνει ακόμα κίνηση για μια κομβική θέση, αυτή του κεντρικού χαφ.

Αυτή τη στιγμή οι Πράσινοι πορεύονται ουσιαστικά μόνο με τους Κουρμπέλη, Αλεξανδρόπουλο και Σερπέζη στον άξονα, αφού αποχώρησαν οι Δώνης και Ανουάρ.

Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι του Τριφυλλιού δεν έχουν προχωρήσει ακόμα στην απόκτηση μέσου και αυτός είναι ότι έχουν θέσει ψηλά τον πήχη και ψάχνουν παίκτη από το "πάνω ράφι".

Συγκεκριμένα, ο Τσάβι Ρόκα δίνει μεγάλο βάρος στη συγκεκριμένη θέση και σκοπεύει να… φορτώσει ένα σημαντικό κομμάτι του συνολικού μεταγραφικού μπάτζετ στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού σχεδιάζει να προσφέρει ένα συμβόλαιο της τάξεως των 400-450 χιλιάδων ευρώ ετησίως για να δελεάσει τον εκλεκτό για τη μεσαία γραμμή, η επιλογή του οποίου θα καθοριστεί από τους Ρόκα και Πογιάτος.

Ο κεντρικός χαφ που θα αποκτηθεί θα γίνει αυτομάτως ένας από τους πλέον υψηλόμισθους παίκτες των Πρασίνων. Θυμίζουμε ότι η μεγαλύτερη οικονομική υπέρβαση του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής, με προσωπική "σφραγίδα" του Γιάννη Αλαφούζου, ήταν η απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες, που υπέγραψε με ετήσιες απολαβές περίπου 500.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα! Φορούν το... τριφύλλι στον Ουάρντα - Θα τον κάνει "δώρο" ο Σαββίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags